reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Kotek my mieszkamy z tesciem ale mamy osobne kuchnie on na dole a my mamy pietro z poddaszem i jestem jedyna kobieta w domu
Co do gotowania mojej tesciowej to nie chce byc chamska ale nawet jej syn nie lubi jej kuchni nigdy nie jezdzimy na obiady bo niestety nie umie gotowac ale jakby tak babcia gotowala to nie odmowilabym zreszta ja juz sie przyzwyczailam prawie 10 lat sami na kuchni to juz trudno by bylo mi sie przyzwyczaic aby ktos mi gotowal do kuchni wpuszczam tylko mojego:p

reklama
Ja wiem mniej wiecej ale jaki dokladnie to nie ja bede z komisu kupywac one jak nowki sa i lozeczko musze bo po Matim juz nie mam chcialam taki 3 w1 na pompowanych kolach tylko z przodu te mniejsze no i aby fotelik sam dalo sie przyczepic do steleza bo czasem trzeba na zakupy smignac jak z wioski sie wyrwe

Ja tez teraz na wsi mieszkam, ale ten, ktory mi sie podfoba to ma skladana gondole i wejdzie do auta, a ja wrogiem fotelikow na stelazu wozka jestem, bo dziecko nie moze za dlugo lezec w nim.

reklama
Masz racje ale mi chodzi jak wioze mlodego autem do szkoly to potem ide na zakupy do biedronki na druga strone ulicy a potem do domu to nie jest dlugo bo jezeli chodzi o takie dluzsze ciuchowe to owszem w gondoli zgadzam bo to wygodniejsze zawsze dziecko mozns przewinac szkola jest od nas 5km to jak zimno to autem a jsk cieplo to mozna na piechotke

Do góry