reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Fajnie ze tak razem testujecie, razniej w grupie
Umnie ten cykl taki waracki i nie trafilam w owulacje bo nawet nie wiem kiedy byla i czy w ogole byla no ale zakladam ze test zrobie za 12 dni pomimo wszystko bo wiadomo jak jest seks bez zabezpieczen wszystko moze sie zdarzyc, czy ktos bedzie testowal za okolo 12 dni?

u mnie za 12 dni orientacyjne termin @, chyba ze przyjdzie wczesniej to mozemy tez blizej tego okresu umowic sie na wspolne testowanko jak dziewczyny piatkowe

o wlasnie jak to jest z tym sluzem bo ja zauwazam glownie po nocy a w dzien jakby bezpolodny, mialam wczoraj i przedwczoraj tak, ze po nocy naprawde ewidentnie plodny a w dzien jakby zanikal a jak wy to obserwujecie

o wlasnie jak to jest z tym sluzem bo ja zauwazam glownie po nocy a w dzien jakby bezpolodny, mialam wczoraj i przedwczoraj tak, ze po nocy naprawde ewidentnie plodny a w dzien jakby zanikal a jak wy to obserwujecie

Ja zwracam uwage na sluz bedac w wc ,sprawdzam na papierze :tak: w dzien mozesz miec wrazenie ze go nie ma bo jest gleboko w szyjce ,niektore dziewczyny mowia ze nie widza sluzu mimo ze go maja ,roznie z tym jest

Cześć laski. Tak sprawa wyjaśniona. Były zmiany opłat, z opóźnieniem liczyło za zbliżeniowe płacenie itp. I przy okazji okazało się, że stary miał na wypłatę stowe więcej. Nie chce powiedzieć na co ją wziął. Oklamal mnie. No cóż, karta od bankomatu jest już na stale w moim portfelu. Wojna konkretna była. Przecież daje mu na co chce, nie musi podbierac kasy bez mojej wiedzy.

reklama
Lux mezczyzni musza miec na swoje wydatki tzw zaskorniaki :-D ja meza nie sprawdzam na co wydaje ,jak chce cos sobie kupic to kupuje tak samo jak ja ,jedynie wieksze wydatki konsultujemy ;-)

Do góry