reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

nas wczoraj dopladl jakis paskudny wirus do polowy dnia trudno mi bylo funkcjonowac rozwolnienie i wymioty, wieczorem juz lepiej no i dzis w miare przeszlo, maz wczoraj wieczorem nie wiem jak dzis w pracy wytrzyma, mam nadzieje ze malutka omine,
ja w tym cyklu ic nie wiem objawy owulki raz sa raz nie ma, niby wczoraj i dzis jakis sluz, sama nie wiem, ogolnie na tym etapie co miesiac juz zawsze jestem po owulacji a ten miesiac jakis pokecony

reklama
A ja glupia znalazlam test owu i zrobilam i wyszla druga blada krecha, czy to cos znaczy?

Na innym forum znajoma zrobila test ovu na poczatku ciazy i byly dwie kreski, takze to prawda ze te testy tez wychodza w ciazy :tak:

Kami dobrze bedzie ;-)

Madziolina,Marta,Nusia trzymam kciuki za piatkowy test &&&&&

ponoc te czule testy dziesiatki wychodza juz po 11 dniach od owulki tak czytalam na innych forach, ale ja juz sobie obiecalam ze zrobie jak najblizej terminu @ bo z zagniezdzaniem bywa roznie, zreszta u mnie ten cykl juz raczej poszedl na straty

Edyta 3 dni przed @ to chyba nie możliwe;) jakoś te testy owu mnie ostatnio zawodzą he wkurzajace człowiek się przygląda na ta kreskę i musi porównać dobrze czy wystraczajaco ciemna czy nie. Są takie elektronicznie testy owu Ale nie widziałam u nas w Pl ze Buzka się pokazuje jak wykryje LH

Edyta 3 dni przed @ to chyba nie możliwe;) jakoś te testy owu mnie ostatnio zawodzą he wkurzajace człowiek się przygląda na ta kreskę i musi porównać dobrze czy wystraczajaco ciemna czy nie. Są takie elektronicznie testy owu Ale nie widziałam u nas w Pl ze Buzka się pokazuje jak wykryje LH

to nie wiem,mojej znajomej wyszedl pozytyw jak w ciazy byla :zawstydzona/y:
Masz racje sa takie elektroniczne testy New Clearblue Advanced Digital Ovulation Test--Pack of 20 Sticks 2 Month Supply | eBay

reklama
Do góry