reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Doczytałam :)
Próbowałam wczesniej napisać, ale raz mi wszystko skasowało :mad: potem mała wyrywała mi tableta z ręki więc dałam spokój ;)

Teraz za to mam chwilkę czasu więc zaglądam i dzień dobry dziewczyny. Ja dziś mam 17dc. Ale dni płodne się już skończyły bo śluz zaniknął. Daję więc spokój z intensywnymi staraniami. Dziś 17dc, najwcześniej za 11 będę testować.

Aga, pytałaś o mace i witaminy. Mój dostał zestaw od androloga. Był tam dopperherz dla mężczyzn, selen, cynk, witamina b12, kwas foliowy, maca, l karnityna, żelazo i wit.c i chyba to wszystko :confused: ale taka kuracja mu pomogła :tak:

Ja za to od dziś inofem zaczynam brać.

Lux, nie martw się na zapas. Wiem, że to się łatwo pisze ale będzie dobrze. Widziałam, że o nałogach pisałyście ja nie mam żadnych, chociaż nie uwielbiam słodycze, a d.upa rośnie :rolleyes::rolleyes:

Ysenia, ja dalej kciuki zaciskam. Za ciebie Lady też.

Uciekam bo młoda już woła. Buziaki :-*

Ostatnia edycja:
Lux, jestem ale czasem z Jago nie mam kiedy nawet zasiąść do lektury forum :|
Teraz jeszcze zamówił sobie Ł nowy telefon przywieziony z irlandii z simlockiem na sieć tesco mobile i zastanawia się czy czasem licznik kodów do zdjęcia sima nie będzie tam zablokowany bo czytał o takich przypadkach w necie. Super. Fajnie, że dopiero teraz gdy kasa już wpłacona i towar wysłany on sobie przypomniał o tym :mad:

dziewczyny, a nie chcecie dopisać swojego wieku w 1. poście jak mają dziewczyny z tematu starających się od jesieni :)?

Jak dla mnoe pomysl fajny:)

Mi juz sie tak mega nudzi ze masakra jakas:( utarg kiepski wiec i szefowa bedzie wkurzona. Ja sie zawsze mega stresuje jak.kiepski utarg jest a generalnie to nie moja wina bo poprostu nie w kazdy dzien ludzie wchodza.

Yesenia, ale jeszcze nie przyszła. Czemu się na zapas martwisz? :) może nie przyjdzie. Karla, no ja Cię doskonale rozumiem. Też miałam pietra, gdy miałam słaby utarg. Wtedy moja matka zła była. Ale przecież to wina ludzi. A nie nasza :)

Kamilove ja miałam tel w 3 ang sieć i ściągnięcie sim locka kosztowało mnie 50zl wiem ze są specjalne stronki z kodami tylko płatne.

Mój sredniak wrócił z nowej szkoły zadowolony jutro jadę ze starszakiem i pewnie w piatek zacznie a Narazie o szkole dla malego nic nie wiem

Yesena a moze nie przyjdzie ,często dziewczyny maja objawy zbliżajacej sie @ a okazuje sie ze to ciąża,glowa do gory ;-)

Ja uwielbiam moment testowania bo ta adrenalinka jest super gorzej jak sie widzi jedna kreche wtedy depreche mozna złapać

reklama
Edytka, ja jak patrzyłam na necie to ściągniecie sima 105zł mniej więcej, a w serwisie 135. Ale warunkiem jest właśnie nie zablokowany ten cały licznik. No nic teraz i tak za pozno na zamartwianie :)

Zamówiłam właśnie do niego nakładkę turbo sim co niby simlocka ściąga ( u mnie na htc desire działało) może tu też będzie więc wrazie gdy nie da się ściągnąć sima to z tym turbo niech się męczy. Dałam 10zł z przesyłką więc nie żal wrazie gdy nie zadziała :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry