reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux,

Każdy ma prawo do swoich odczuć i nie musi się to nam podobać.

A ja na wkladce mam jakieś brązowe plamienie. Na pewno progesteron szaleje. Jutro idę zbadać i będę dzwonic do gina [emoji53]

Dobrej nocy [emoji4]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
kami ja cyklicznie co tydzien miała plamienie, najpierw żółte, potem w kolorze kawy z mlekiem i w ciągu doby znikało i tak 3 tyg, dostałam luteine a po niej to dopiero sie żyganie rozkręciło feee teraz od soboty nie mam luteiny i latam raz może 2 razy dziennie i dla nie to już mega ulga :)

Witam :)
Kami zbadaj, zbadaj, bo nier można nic lekceważyć, zresztą po twoich doświadczeniach to na pewno sama o tym dobrze wiesz &&&& by było ok :)
Myślę, że co do płci to każdy ma jakieś oczekiwania, ale nie każdy o tym oficjalnie mówi... jest to myślę naturalne, i nie ma co oceniać poza tym hormony pewnie robią swoje, a jak zobaczy się swoje dziecko to kocha się je z całych sił bez względu na to czy jest to chłopiec czy dziewczynka.
Ja chcę już testować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba zwariuję do następnego tygodnia...
Jedno jest pewne że wcześniej mi nigdy nie wychodzą.. grrrr
W czwartek mam odstawić lutkę, więc w piątek może trzasnę sobie testa co by w razie czego nie odstawiać...
A tak swoją drogą czy lutka powoduje ciągnięcie w podbrzuszu i bóle piersi? Wcześniej nigdy jej nie brałam i nie wiem. Bez lutki gdy miałam takie objawy to zawsze była ciąża...

Witam :)
Kami zbadaj, zbadaj, bo nier można nic lekceważyć, zresztą po twoich doświadczeniach to na pewno sama o tym dobrze wiesz &&&& by było ok :)
Myślę, że co do płci to każdy ma jakieś oczekiwania, ale nie każdy o tym oficjalnie mówi... jest to myślę naturalne, i nie ma co oceniać poza tym hormony pewnie robią swoje, a jak zobaczy się swoje dziecko to kocha się je z całych sił bez względu na to czy jest to chłopiec czy dziewczynka.
Ja chcę już testować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chyba zwariuję do następnego tygodnia...
Jedno jest pewne że wcześniej mi nigdy nie wychodzą.. grrrr
W czwartek mam odstawić lutkę, więc w piątek może trzasnę sobie testa co by w razie czego nie odstawiać...
A tak swoją drogą czy lutka powoduje ciągnięcie w podbrzuszu i bóle piersi? Wcześniej nigdy jej nie brałam i nie wiem. Bez lutki gdy miałam takie objawy to zawsze była ciąża...

To mozemy zatestowac w pt razem? Co Ty na to?

kamilove jak tam u Ciebie?oby wszystko bylo ok:-)
Lux jak tam sprawa w banku udalo się wyjaśnić?
martaha już niedlugo szybko zleci,trzymam kciuki za 2 kreseczki
u mnie też niedlugo testowanko chiciaż nie wiem kiedy dokładnie mam mieć@ ale pod koniec tyg pewnie bede myślała o testowaniu dziś 29 d.c.

Dzien dobry ,u nas slonecznie takze i Humorek dopisuje

Kami ty chyba jestes w okresie @ takze te plamienia pewnie są nie groźne ale zawsze warto sprawdzić

Lux ja bym była wdzięczna za synka tylko aby zajść w ciaze ,kiedys chciałam córkę ale teraz jest mi to obojętne ,moi chłopcy sa wspaniali to moje największe skarby

Wczoraj na wieczór razem z mezem ugotowalismy kapusnuak takze gotowanie mam dziś z glowy :-)

reklama
Do góry