reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Byłam dziś na wizycie, dostałam karte ciąży :D, zważyli mnie, ciśnionko w normie, wyniki super, teraz mam na kolejne rh i przeciwciała, no i najważniejsze odstawiamy nospe i luteine i maleństwo już powinno sobie poradzić, wg usg dziś 8 tyg i 6 dzień a termin na 29.09.2015 więc tak jak myślałam. Dziś usg było przez brzuszek, serducho zapitala no i nie omieszkałam powiadomic doktora o moich mdłościach i wymiotach, zapytał jak często je mam po czym stwierdził że mnie do slumsów trzeba wysłać bo takie wymioty mają głównie mega dobrze odżywione kobiety, a slumsach nie wiedzą co to wymioty haha następna wizyta za miesiąc

reklama
Natalia cieszę się, że wszystko z dzidziusiem dobrze:)
Lux a ja i tak trzymam za Ciebie kciuki. Czy często Ci się tak spóźnia?

Natalia super ze na wizycie wszystko dobrze a przepisal ci cos na wymioty ?

Madziolina kazda liczy ze niedlugo dolaczy do tych szczesliwie zaciazonych,i oby to sie sprawdzilo :tak:

Lux, tak nieśmiało się wtrącę :zawstydzona/y: ale też bym powtórzyła test... w pierwszej ciąży robiłam 3 dni po spodziewanym terminie @ i negatywny. Myślałam że nic z tego i poszłam na imprezę :-p a 5 dni później dwie grube krechy :tak:

Ester ja mam cykle regularne. Rzadko kiedy dzień się spóźni, jak już to przyjdzie wcześniej, bo np miałam szybką. Owu. Ostatni raz takie spóźnienie miałam jesienią. Ale wtedy miałam nerwy, mało snu, mało jadłam.

reklama
Do góry