reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edzia no nie wiem :-/ kurczę zero śluzu mam. Tyle co nic. A w pierwszej ciąży mnie zalewalo na początku
Kazda ciaza przebiega inaczej to ze sluz byl w I ciazy nie znaczy ze w kolejnej tez tak bedzie ,tak samo jest z innymi objawami u jednej beda wymioty u innej nie wiec sluzem nie ma co sie kierowac ;-)
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
cześć kobietki
Taki mały raporcik
Moja codzienna dawka leków i specyfików to
Rano pół tabletki witaminki zwykły falwit dla kobiet, 1 castagnus i 2 wiesiołki
Ok południa saszetka inofemu 2 wiesiołki Jedna tabletka regeneracyjna na wątrobe bo wcześniej zastrzyki, duphaston teraz takie dawki leków
wieczorem po jednej wit b1, b12, b6 z magnezem, wit d3 i 2 wiesiołki.
Dziś 10 dc, odczuwam oba jajniki, śluz mnie zalewa i mam mega libido jakiego dawno już nie miałam.
Przyznam szczerze, że nie wiem czy to zasługa tych specyfików czy może jeden z tych przypadków, stymulacja i nawet początki ciąży po invitro a później bez żadnych dodatków ciąża szczęśliwie donoszona.
Odrazu zaznacze, ze nie miałam stwierdzonego pcos. Raczej jaja nie rosły ale jak już urosły to dwa, trzy i problem z pękaniem. Też miałam mega wysoką PRL po obciążeniu a bez to taki na pograniczu. Raz też trafiła się nieznacznie powyżej. Świadczy to że nawet przez wysiłek może mi skakać prolaktyna i wtedy objawy pcos i niepękanie jajców. A że zdarza się ze bieganiny w pracy nie brak więc i PRL pewno rośnie.
Jak zadziała to dam znać i do dzieła
Taki mały raporcik
Moja codzienna dawka leków i specyfików to
Rano pół tabletki witaminki zwykły falwit dla kobiet, 1 castagnus i 2 wiesiołki
Ok południa saszetka inofemu 2 wiesiołki Jedna tabletka regeneracyjna na wątrobe bo wcześniej zastrzyki, duphaston teraz takie dawki leków
wieczorem po jednej wit b1, b12, b6 z magnezem, wit d3 i 2 wiesiołki.
Dziś 10 dc, odczuwam oba jajniki, śluz mnie zalewa i mam mega libido jakiego dawno już nie miałam.
Przyznam szczerze, że nie wiem czy to zasługa tych specyfików czy może jeden z tych przypadków, stymulacja i nawet początki ciąży po invitro a później bez żadnych dodatków ciąża szczęśliwie donoszona.
Odrazu zaznacze, ze nie miałam stwierdzonego pcos. Raczej jaja nie rosły ale jak już urosły to dwa, trzy i problem z pękaniem. Też miałam mega wysoką PRL po obciążeniu a bez to taki na pograniczu. Raz też trafiła się nieznacznie powyżej. Świadczy to że nawet przez wysiłek może mi skakać prolaktyna i wtedy objawy pcos i niepękanie jajców. A że zdarza się ze bieganiny w pracy nie brak więc i PRL pewno rośnie.
Jak zadziała to dam znać i do dzieła
reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
Ja nie mam śluzu. Bardzo malutko lepkiej mazi
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Ja nie mam śluzu. Bardzo malutko lepkiej mazi
Wysłane z mojego Sony Xperia E1