reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

już by mogła przyjść wiosna, więcej pozytywów się wtedy dostrzega a zimą po głowie krążą głównie czarne myśli.
Edyta nie myśl za dużo, skoro taką gromadkę już masz to znaczy że i z ewentualnymi problemami Twój organizm sobie poradzi, bo silna jesteś.
(p.s. dziękuję za przyjęcie mnie)

reklama
Kasia ja sie nie nakrecam tylko stwierdzam fakty :tak:

Balladyna mam juz trojeczke ale czuje ze musze miec czwarte :-p zawsze chcialam miec duza rodzinke tym bardziej ze mieszkam za granica a na stare lata fajnie by bylo miec pelen dom ludzi na swieta czy inne okazje :tak:

balladyna a ile masz lat itp napisz cos o sobie

kotek no no cos mi sie wydaje ze u ciebie bedzie pozytyw

w kwietniu skończę 27 lat, na wychowaniu mam dziesięciolatka (ale nie własnego) i bardzo już świruję o własne dzidzi,
pracodawca zwlekał 2 lata z daniem mi umowy na czas nieokreślony, więc naczekaliśmy się z mężem i trochę nerwów przez to straciłam, bo ciężko było wytłumaczyć że chcę już mieć dziecko okropnie mocno i czekanie bezsensowne mnie dobija. Ale teraz małż już chyba rozumie i przeżywa starania tak jak ja.

Uzupełniam listę, jeżeli któraś z dziewczyn się nie odezwie, przenoszę do poczekalni, a wiec:

PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @, SWÓJ WIEK (LATA SKOŃCZONE) ORAZ, KTÓRY CYKL STARAŃ:

anula88, zenona, ona1, zuzka31, ONA1227, agus123, Cassiak, monii88, stokrotka244PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @ ORAZ, KTÓRY CYKL STARAŃ:

Martynakk

PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @:

khandi, tutka, *Milka*, LoliPoli, martyna991, balladyna, neolka26, Ester84, kleopcia

PROSZĘ PODAĆ- SWÓJ WIEK (LATA SKOŃCZONE):

anastazi
Dziękuje bardzo:tak:

reklama
Do góry