reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

już by mogła przyjść wiosna, więcej pozytywów się wtedy dostrzega a zimą po głowie krążą głównie czarne myśli.
Edyta nie myśl za dużo, skoro taką gromadkę już masz to znaczy że i z ewentualnymi problemami Twój organizm sobie poradzi, bo silna jesteś.
(p.s. dziękuję za przyjęcie mnie)

reklama
Kasia ja sie nie nakrecam tylko stwierdzam fakty :tak:

Balladyna mam juz trojeczke ale czuje ze musze miec czwarte :-p zawsze chcialam miec duza rodzinke tym bardziej ze mieszkam za granica a na stare lata fajnie by bylo miec pelen dom ludzi na swieta czy inne okazje :tak:

balladyna a ile masz lat itp napisz cos o sobie

kotek no no cos mi sie wydaje ze u ciebie bedzie pozytyw

w kwietniu skończę 27 lat, na wychowaniu mam dziesięciolatka (ale nie własnego) i bardzo już świruję o własne dzidzi,
pracodawca zwlekał 2 lata z daniem mi umowy na czas nieokreślony, więc naczekaliśmy się z mężem i trochę nerwów przez to straciłam, bo ciężko było wytłumaczyć że chcę już mieć dziecko okropnie mocno i czekanie bezsensowne mnie dobija. Ale teraz małż już chyba rozumie i przeżywa starania tak jak ja.

Uzupełniam listę, jeżeli któraś z dziewczyn się nie odezwie, przenoszę do poczekalni, a wiec:

PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @, SWÓJ WIEK (LATA SKOŃCZONE) ORAZ, KTÓRY CYKL STARAŃ:

anula88, zenona, ona1, zuzka31, ONA1227, agus123, Cassiak, monii88, stokrotka244PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @ ORAZ, KTÓRY CYKL STARAŃ:

Martynakk

PROSZĘ PODAĆ- NOWY TERMIN @:

khandi, tutka, *Milka*, LoliPoli, martyna991, balladyna, neolka26, Ester84, kleopcia

PROSZĘ PODAĆ- SWÓJ WIEK (LATA SKOŃCZONE):

anastazi
Dziękuje bardzo:tak:

reklama
Do góry