reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry,

U nas tez zimnica. Aż się wychodzić z domu nie chce. Ale świeci za to piękne słoneczko [emoji295]

Yesenia, powodzenia na wizycie [emoji106]

Lux, pisz nam szybko, że @ nie przyszła i zobaczyłas II kreseczki ;)

Miłego dnia [emoji76]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej, rano byłam zawieźć szwagierke żeby załatwiła lekarza. Potem jadę ponownie. Teściowa już głupie teksty, ile za paliwo? Mówię, że tyle co zawsze-15 zł, czyli za dwie trasy 30. A ona, że mam obniżyć do 20! Wiecie jaka jazdę jej zrobiłam! Czy mi ktoś leje w bak?! Już i tak biorę mało za to paliwo. A zużycie opon, mój czas? To się nie liczy?

Bo ona uważa, że skoro ja dostałam podwyżkę a stary miał super wypłatę to mamy kogoś sponsorować. No na pewno! A swoją droga to szwagierka miała premie i mega wypłatę! O tym teściowa zapomniała.

Lux, Ty już nie wróży z fusów:D. Czekaj do ranca i zrób test :)

Oby były 2kreski. Kciuki mocne i garść fluidkow uploadfromtaptalk1424166853801.gif

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1424166853801.gif
    uploadfromtaptalk1424166853801.gif
    68,3 KB · Wyświetleń: 49
Cześć dziewczyny,przyłączam się, tworzycie bardzo miłą atmosferę. :wink:
to mój pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko, najbliższa @ w weekend.
Pechowo w czasie około owu. złapałam wirusa, temp. 37.7 i obleśny katar więc starania nie były tak bogate jak bym chciała no i nie wiadomo czy się nie poprzestawiało w dniach.

reklama
Dzien dobry kochane

u nas tez slonecznie ,wiec pozniej pojdziemy z chlopakami na spaceros o ile nie pojda do kolegow ,no ale nie ma tego zlego jak cos to pojde z najmlodszym sama :tak:

kami a ty jak sie czujesz ?

mnie chyba lapie jakas deprecha ,coraz czesciej mysle ze mi sie nigdy nie uda :-(

Do góry