reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Dzień dobry,

U nas tez zimnica. Aż się wychodzić z domu nie chce. Ale świeci za to piękne słoneczko [emoji295]

Yesenia, powodzenia na wizycie [emoji106]

Lux, pisz nam szybko, że @ nie przyszła i zobaczyłas II kreseczki ;)

Miłego dnia [emoji76]

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej, rano byłam zawieźć szwagierke żeby załatwiła lekarza. Potem jadę ponownie. Teściowa już głupie teksty, ile za paliwo? Mówię, że tyle co zawsze-15 zł, czyli za dwie trasy 30. A ona, że mam obniżyć do 20! Wiecie jaka jazdę jej zrobiłam! Czy mi ktoś leje w bak?! Już i tak biorę mało za to paliwo. A zużycie opon, mój czas? To się nie liczy?

Bo ona uważa, że skoro ja dostałam podwyżkę a stary miał super wypłatę to mamy kogoś sponsorować. No na pewno! A swoją droga to szwagierka miała premie i mega wypłatę! O tym teściowa zapomniała.

Lux, Ty już nie wróży z fusów:D. Czekaj do ranca i zrób test :)

Oby były 2kreski. Kciuki mocne i garść fluidkow uploadfromtaptalk1424166853801.gif

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1424166853801.gif
    uploadfromtaptalk1424166853801.gif
    68,3 KB · Wyświetleń: 40
Cześć dziewczyny,przyłączam się, tworzycie bardzo miłą atmosferę. :wink:
to mój pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko, najbliższa @ w weekend.
Pechowo w czasie około owu. złapałam wirusa, temp. 37.7 i obleśny katar więc starania nie były tak bogate jak bym chciała no i nie wiadomo czy się nie poprzestawiało w dniach.

reklama
Dzien dobry kochane

u nas tez slonecznie ,wiec pozniej pojdziemy z chlopakami na spaceros o ile nie pojda do kolegow ,no ale nie ma tego zlego jak cos to pojde z najmlodszym sama :tak:

kami a ty jak sie czujesz ?

mnie chyba lapie jakas deprecha ,coraz czesciej mysle ze mi sie nigdy nie uda :-(

Do góry