reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
A to taka gadula z niego :)
Mój kiedyś też taka papla był ale nauczył się ze nie dobrze za dużo opowiadać :) może z nim pogadaj o tym?

Edyta ja też mam nadzieje ze dzisiaj się wybiorę z moim na spacer jak doktorka pozwoli :) takie słoneczko od razu się przyjemniej na duszy robi ;)
Może to wina pory roku i pogody? Wiosna wystąpi w nas nowy duch :)

cześć dziewczyny, chciałam się przywitać, pisałam dłuższego posta ale mi go wcięło
to mój pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko, najbliższa @ w weekend
pozdrawiam

Anulka aby lekarz zezwolil na spacer takie dotlenienie sie mu przyda :tak:

Balladyna witaj ,rozgosc sie :-)

Kami chyba tak latwo nie bedzie przeczytalam ze przy moim ubytku czesto wystepuje nieplodnosc wtorna ,normalnie siedze i rycze :-(

Edytko kochana a o co chodzi z tym ubytkiem?
Kiedy masz wizyte? Lekarz napewno ci wyjasni i moze tak zle nie bedzie co? Tulam:* niesmuc sie

Przepraszam ze nie zaglądam ale taka zalatana jestem ze szok. Ciężko weekend, w pracy gon za papierami. I jak tu Was nadrobić?

Lux kochanie powiedz ze są II, tak czekam jak u Kami &&&&&&&&&

Anulka mały juz dużo lepiej wnioskuję ;)

reklama
Dziewczyny wszystko będzie dobrze :)
Ja wychodze z założenia że co ma byc to będzie, ale wiadomo że jak przychodzi @ to jest mi smutno. Wierzę że tak poprostu ma być.

Dzis u mnie 28 dc piersi bolą i są spuchnięte, ale bardziej prawa boli od pachy. Może to równiez oznaczac zbliżająca sie @ poza tym objawów ciążowych brak :p zobaczymy. Męzus tez wczoraj stwierdził że coś cycki mi urosły...

Do góry