reklama
anulka88k
Fanka BB :)
A to taka gadula z niego
Mój kiedyś też taka papla był ale nauczył się ze nie dobrze za dużo opowiadać może z nim pogadaj o tym?
Edyta ja też mam nadzieje ze dzisiaj się wybiorę z moim na spacer jak doktorka pozwoli takie słoneczko od razu się przyjemniej na duszy robi
Może to wina pory roku i pogody? Wiosna wystąpi w nas nowy duch
Mój kiedyś też taka papla był ale nauczył się ze nie dobrze za dużo opowiadać może z nim pogadaj o tym?
Edyta ja też mam nadzieje ze dzisiaj się wybiorę z moim na spacer jak doktorka pozwoli takie słoneczko od razu się przyjemniej na duszy robi
Może to wina pory roku i pogody? Wiosna wystąpi w nas nowy duch
balladyna
cześć dziewczyny, chciałam się przywitać, pisałam dłuższego posta ale mi go wcięło
to mój pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko, najbliższa @ w weekend
pozdrawiam
to mój pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko, najbliższa @ w weekend
pozdrawiam
Lilolo
Edyta, już dużo lepiej
Na pewno Ci się uda kochana. I nawet nie będziesz wiedziała kiedy [emoji1]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Na pewno Ci się uda kochana. I nawet nie będziesz wiedziała kiedy [emoji1]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Anulka aby lekarz zezwolil na spacer takie dotlenienie sie mu przyda
Balladyna witaj ,rozgosc sie :-)
Kami chyba tak latwo nie bedzie przeczytalam ze przy moim ubytku czesto wystepuje nieplodnosc wtorna ,normalnie siedze i rycze :-(
Balladyna witaj ,rozgosc sie :-)
Kami chyba tak latwo nie bedzie przeczytalam ze przy moim ubytku czesto wystepuje nieplodnosc wtorna ,normalnie siedze i rycze :-(
KasiaMarysia23
Przepraszam ze nie zaglądam ale taka zalatana jestem ze szok. Ciężko weekend, w pracy gon za papierami. I jak tu Was nadrobić?
Lux kochanie powiedz ze są II, tak czekam jak u Kami &&&&&&&&&
Anulka mały juz dużo lepiej wnioskuję
Lux kochanie powiedz ze są II, tak czekam jak u Kami &&&&&&&&&
Anulka mały juz dużo lepiej wnioskuję
KasiaMarysia23
Edytka nie płacz, jejku nie czytaj nic.bo się nakręcasz
reklama
Dziewczyny wszystko będzie dobrze
Ja wychodze z założenia że co ma byc to będzie, ale wiadomo że jak przychodzi @ to jest mi smutno. Wierzę że tak poprostu ma być.
Dzis u mnie 28 dc piersi bolą i są spuchnięte, ale bardziej prawa boli od pachy. Może to równiez oznaczac zbliżająca sie @ poza tym objawów ciążowych brak zobaczymy. Męzus tez wczoraj stwierdził że coś cycki mi urosły...
Ja wychodze z założenia że co ma byc to będzie, ale wiadomo że jak przychodzi @ to jest mi smutno. Wierzę że tak poprostu ma być.
Dzis u mnie 28 dc piersi bolą i są spuchnięte, ale bardziej prawa boli od pachy. Może to równiez oznaczac zbliżająca sie @ poza tym objawów ciążowych brak zobaczymy. Męzus tez wczoraj stwierdził że coś cycki mi urosły...