reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witajcie dziewczyny, dawno nie zagladalam bo czasu malo, a poza tym u mnie nic ciekawego, @ bardzo dluga w tym cyklu i rozwleczoa na wiele dni, do owulacji jeszcze dlugo.
Czytalam ostatnio duzo o ciazach biochemicznych, w sumie nawet trafilam na taka opinie ze to taka naturalan antykoncepcja i kobieta moze byc w ciazy z kazdego cyklu a natura i tak robi swoje.
Kiedys kobietki nie testowaly i dopiero jak okres dlugo sie spoznial szly do lekarza a dzis mamy dotepne testy i sie niepotrzebnie stresujemy, przynajmniej ja.

Dzis jestem taka zmeczona ze zaraz chyba sie poloze chociaz szkoda piatkowego wieczoru.
Ogolnie mam bardzo bardzo obfite @ tak bylo od zawsze. Kiedys mialam miesniaka w macicy ale przy ciazy mi sie wchlonal.
Jak bylam mlodsza to mi te krwawienia tak nie przeszkadzaly a teraz mam wrazenie ze sa jeszcze obfitsze.
Jak urodze kolejne dziecko to chyba bedzie trzeba cos z tym zrobic nie wiem moze lekarz zaleci jakies hormony zeby okres nie byl taki obfity?

Karla dużo dziewczyn jak szybko się pojawiło tak szybko sobie poszło. Cześć na kakako uciekło. Mi dziś niedobrze les. Coś na żołądku mi siedzi :-/ kochana może smecte weź?

reklama
Do góry