reklama
Ja zrezygonowalam z alkoholu juz jakis czas temu, poprostu zero, nie wiem nie zalezy mi a razie, moze w przyszlosci ale teraz w trakcie staranek nie pije nic, za to z kawy nie zrezygnuje nawet w ciazy.
Moj maz atomiast ostatnio sobie pozwala, codziennie przed snem piwko a teraz wlasnie spi na samej gorze i wchodze do pokoju a tam zapaszek czegos mocniejszego pytam co pil bo czuje a on ze tylko do herbatki dolal bo podziebiony, tylko ze widze po nim ze wysokoprocentowa musiala byc ta herbatka.
Moj maz atomiast ostatnio sobie pozwala, codziennie przed snem piwko a teraz wlasnie spi na samej gorze i wchodze do pokoju a tam zapaszek czegos mocniejszego pytam co pil bo czuje a on ze tylko do herbatki dolal bo podziebiony, tylko ze widze po nim ze wysokoprocentowa musiala byc ta herbatka.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dobry wieczór kochane ;-) nie mogę się aż odbiorę badania i lekarz mi w końcu powie co może być nie tak i pomoże aby kolejne starania były już udane :-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Co do mojego i jego picia alkoholu to nie narzekam, dziś weekend, otworzył piwo, wypił 2 łyki i stwierdził że jednak nie chce. Jak ja list okazja to die napije a tak to praktycznie nic ;-) ja w ogóle alkoholu nie pije.
Hehehe jutro wszystko sie okaze. Jesli przyjdzie @ to koniec niepewnosci.Karla, przestan z tymi objawami ;-) bo nasle na ciebie kamilove hehee :-)
No coz to potrzymasz nas jeszcze troche w niepewnosci...
Kochanie my na kakao i tu jestesmyKarla dużo dziewczyn jak szybko się pojawiło tak szybko sobie poszło. Cześć na kakako uciekło. Mi dziś niedobrze les. Coś na żołądku mi siedzi :-/ kochana może smecte weź?
cos czuje ze to dobry znakLady, no np loli poli lub Agnieszka pisały i nagle cisza :-/ zapomniałam Wam pisać, że zauważyłam dziś nitki krwi na wkładce.
Ja nie pije calkowicie zrezygnowqlam. Ale jesli jutro w moje wlasne cholerne walentynkowe urodziny dostane okres to na bank sie upije.Trzymam kciuki za Was
Przy staraniach odstawiacie całkowicie alkohol?
Lux ja też trzymam kciuki za Ciebie i Karle i resztę
Byłam dziś u swojej doktorki z wynikiem.progesteronu wg niej owu była ale mogłam przegapić ten dzień mowi ze mam regularnie wspolzyc... dała mi Luteine mam brać od 16dc przez 10 dni. Więc liczę że coraz bliżej do celu.
Byłam dziś u swojej doktorki z wynikiem.progesteronu wg niej owu była ale mogłam przegapić ten dzień mowi ze mam regularnie wspolzyc... dała mi Luteine mam brać od 16dc przez 10 dni. Więc liczę że coraz bliżej do celu.
reklama