reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Z tym mierzeniem to chyba kłopotliwe co, uczułam się tego na naukach przedmałżeńskich. Ja pracuje na 2 zmiany, wstaje o nieregularnych porach i słabo mi to szło

Wcześniej to właśnie miałam z tym styczność tylko na naukach ale Nie sądziłam że mi się to kiedyś przyda:) gin mi zalecił ze względu na dłuższe cykle po tabletkach a potem pomoże mi wyznaczyć najdogodniejszy moment:) póki co chciałam sama interpretowac

reklama
Hello ja narazie nie mam jak was nadrobix moje kochane:) kami widzialam twojego kopniaka w tylek ja ci dam babo jedna;) lux i tobie tez. Byla u mnie na pazurach kumpelka jest w 4 ttg ciazy za 2tyg ma sie pojawic bo narazie jeszcze serduszka bie ma. Ale ja jej zazdroszczeee

Cassiah witamy

Ale u nas pogoda w kratke raz slonce raz deszcz :confused:
My jako takich walentynek tez nie obchodzimy ale jakas kolacyjka i filmek bedzie jak dzieci pojda spac :tak:

Mało brakowało a nie dostaliśmy się do mieszkania. Od tygodnia przeskakuje nam zamek i mówię do starego weź to zrób, bo pewnego dnia nie wejdziemy. No i dziś mało brakowało. Myśleliśmy, że czeka nas wymiana zamka. A okazało się, że trzeba wystawić drzwi i wstawić od nowa. Bo lekko wyskoczyły z zawiasow.

Witajcie wieczornie.
Mnie cos wzielo:( zjadlam obiad piers z kurczaka z piuree ziemniacz i ogorkiem konserw. I ledwo skonczylam i juz na kibelek. I teraz znow. :( brzuch boli:( cos mi zaszkodzilo czy co?? :(

reklama
Do góry