reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Dzięki.

Pożywny.

Zjadłam dwie średnie porcje i już mam dosyć.
Tzn nie, ale muszę zmieścić deserek. Mam taką ochotę na niego.

reklama
Dzięki dziewczyny

Fabimama - za stary. Mój dopiero teraz dojrzał do tacierzyństwa a kończy 40.

Kotek, - poza drzewami to chyba specjalnie pasy dla Ciebie poszerzyli :-)
A tak na serio, to mój M jechał ze mną po prawko bo meldunek miałam gdzie indziej jakieś 60 km i kazał mi już wracać. Był to grudzień, śnieżyca i ślizgawica.
Teraz jestem "dobrym kierowcom" tzn, samodzielne wypady do dużego miasta pomiędzy tramwaje, w nieznane, zero mandatów, zero upomnień, zero kontroli policyjnych poza jednym dmuchaniem. Nawet raz udało mi się schować w tłumie aut, tzn tak troszkę zniknąć polizaiom z pola widzenia. Jechałam za szybko oni stali na przeciwnym pasie. Za mną jechały auta, więc zanim udało im się zawrócić to już mnie dogonili przed samym zjazdem z trasy. Hi Hi utkneli naście aut za mna w korku. Wiedziłam że to policja bo znam tutejsze "tajniackie" auto z rejestracją. :-)
Z jednym policjantem zadarłam, jak mi wyjechali z parkingu bez żadnego ostrzeżenia prosto pod maskę. Ale bym im się w bok wpakowała. Wyskoczył z auta i zaczoł się pluć. Miałam przyczepiona nawigację ale że troszkę padało to baran nie przyglądał się co to jest powiedziałam, ze jest wszystko nagrane i jeszcze wyciągnęłam tel i powiedziałam że rozmowa też może być w eterze i spasował.

Wracam do swojego super obiadu dzisiaj.
Zajadam się makaronem ze szpinakiem i serem a raczej szpinakiem z makaronem i serem. Mniam.

Wszystko jest dla ludzi, tak jak wszystkiego mozna się nauczyc jeżeli się bardzo chce, ja potrzebowałam tego prawka zanim bede w ciazy bo póxniej niepotrzebny stres. no i zdzieciatkiem bede mogła pojechac wszedzie
jak mąz w pracy :)

Czujniki całej sprawy nie załatwia, napewno nie mozna cofac szybko, bo maja troche opóxnienia ale ułatwiaja życie :)

reklama
Do góry