reklama
Dzięki dziewczyny
Fabimama - za stary. Mój dopiero teraz dojrzał do tacierzyństwa a kończy 40.
Kotek, - poza drzewami to chyba specjalnie pasy dla Ciebie poszerzyli :-)
A tak na serio, to mój M jechał ze mną po prawko bo meldunek miałam gdzie indziej jakieś 60 km i kazał mi już wracać. Był to grudzień, śnieżyca i ślizgawica.
Teraz jestem "dobrym kierowcom" tzn, samodzielne wypady do dużego miasta pomiędzy tramwaje, w nieznane, zero mandatów, zero upomnień, zero kontroli policyjnych poza jednym dmuchaniem. Nawet raz udało mi się schować w tłumie aut, tzn tak troszkę zniknąć polizaiom z pola widzenia. Jechałam za szybko oni stali na przeciwnym pasie. Za mną jechały auta, więc zanim udało im się zawrócić to już mnie dogonili przed samym zjazdem z trasy. Hi Hi utkneli naście aut za mna w korku. Wiedziłam że to policja bo znam tutejsze "tajniackie" auto z rejestracją. :-)
Z jednym policjantem zadarłam, jak mi wyjechali z parkingu bez żadnego ostrzeżenia prosto pod maskę. Ale bym im się w bok wpakowała. Wyskoczył z auta i zaczoł się pluć. Miałam przyczepiona nawigację ale że troszkę padało to baran nie przyglądał się co to jest powiedziałam, ze jest wszystko nagrane i jeszcze wyciągnęłam tel i powiedziałam że rozmowa też może być w eterze i spasował.
Wracam do swojego super obiadu dzisiaj.
Zajadam się makaronem ze szpinakiem i serem a raczej szpinakiem z makaronem i serem. Mniam.
Wszystko jest dla ludzi, tak jak wszystkiego mozna się nauczyc jeżeli się bardzo chce, ja potrzebowałam tego prawka zanim bede w ciazy bo póxniej niepotrzebny stres. no i zdzieciatkiem bede mogła pojechac wszedzie
jak mąz w pracy
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edzia moze z czasem sie potem przyzwyczaje, chyba, ze bedzie miec czujnik parkowania
W zafirze miałam czujniki i tak mnie wkur... Piszczalo to jak nie powiem co ale pewnie jesli bedziesz sie pewnie czuła to kupcie z czujnikami ;-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Maz jest elektronikiem samochodowym . ma własna firme i sam montował
No to super ,masz męża z odpowiednimi kwalifikacjami ;-)
Mój jest zawodowym kierowca dlatego uczył mnie jeździć
reklama