reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Mąz to samo mi powtarza i spodobało mi sie jak ostatnio jeździłam :)

Ja uczyłam sie micra a jak zdalam to jezdzilam xara picasso a pozniej zafira,zdecydowanie duze autka są w moim guście ;-)

U mnie juz rosolek jest ,dziecko właśnie je drugi kawałek miesa ,ciekawe czy zostawi coś dla braci i tatusia :-D

Dzięki dziewczyny

Fabimama - za stary. Mój dopiero teraz dojrzał do tacierzyństwa a kończy 40.

Kotek, - poza drzewami to chyba specjalnie pasy dla Ciebie poszerzyli :-)
A tak na serio, to mój M jechał ze mną po prawko bo meldunek miałam gdzie indziej jakieś 60 km i kazał mi już wracać. Był to grudzień, śnieżyca i ślizgawica.
Teraz jestem "dobrym kierowcom" tzn, samodzielne wypady do dużego miasta pomiędzy tramwaje, w nieznane, zero mandatów, zero upomnień, zero kontroli policyjnych poza jednym dmuchaniem. Nawet raz udało mi się schować w tłumie aut, tzn tak troszkę zniknąć polizaiom z pola widzenia. Jechałam za szybko oni stali na przeciwnym pasie. Za mną jechały auta, więc zanim udało im się zawrócić to już mnie dogonili przed samym zjazdem z trasy. Hi Hi utkneli naście aut za mna w korku. Wiedziłam że to policja bo znam tutejsze "tajniackie" auto z rejestracją. :-)
Z jednym policjantem zadarłam, jak mi wyjechali z parkingu bez żadnego ostrzeżenia prosto pod maskę. Ale bym im się w bok wpakowała. Wyskoczył z auta i zaczoł się pluć. Miałam przyczepiona nawigację ale że troszkę padało to baran nie przyglądał się co to jest powiedziałam, ze jest wszystko nagrane i jeszcze wyciągnęłam tel i powiedziałam że rozmowa też może być w eterze i spasował.

Wracam do swojego super obiadu dzisiaj.
Zajadam się makaronem ze szpinakiem i serem a raczej szpinakiem z makaronem i serem. Mniam.

reklama
Do góry