reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

dodam ze mam już synka w marcu skończy 5lat,i tez długo się o niego staraliśmy bo ponad 1.5roku po 3latach postanowiliśmy starac się o druga dzidzie i cudem udało się od razu ale szczęście nietrwało długo bo w 10tyg.poroniłam...od listopada wznowiliśmy starnia ale bez skutku:-(kupiłam i używałam w ostatnim cyklu testy owulacyjne z myślą że może ona pomoga i czekam,@ ma przyjść 16.02

reklama
Moni witaj ,fajnie ze dolaczylas ,co do staranek kazda z nas juz jakis czas sie stara ale jesteśmy optymiskami i kiedys uda sie nam wszystkim ,ważne jest ze sie wspierany a to najważniejsze ...powodzenia
Ja tez mam termin @ na 16.02 takze trzymam kciuki aby nie przyszła

Wiecie jak ją przekonalam do zjedzenia jajek? Mówię, że będzie mieć siłę, będzie pierwsza na placu zabaw itp. Podziałało :) mówię, że potem mamie pochwałę jak jej córka ładnie zjadła.

Witajcie. Ja po czytaniu kiedy testy wychodzą a kiedy nie wkurzyła się i pojechałam na betę. Wynik po 15. Będę mieć czarno na białym. Chociaż po moich ostatnich cyklach rozregulowanych nie wierzę w cuda i wydaje mi się, że będzie 0,1. To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe.

reklama
Witam się i ja jestem tu tak jakby nowa miałam być mamą na styczeń 2015 niestety udało się tylko do 15 tygodnia od dziś staram się na nowo mam nadzieje że uda mi się już w tym miesiącu na wspomaganie dostałam luteine

Do góry