reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Witam nowe Staraczki :) i trzymam za wszystkie kciuki :)
Asch to super że nie odpuszczacie. A heparynę bedziesz brała? Ja nie wiem czemu mam ją brać już od początrku cyklu i mam nadzieję że szybko się uda coby nie kłuć się na darmo...
Co do apetytów dzieciaczków , to ja póki co nie mam problemów z córeczką bo zjada w zasadzie wszystko co jej się poda, tylko trzeba odpowiednio zachęcić... jedynie co to musze słoduchy trzymać "pod kluczem" bo jak ich poje to nic innego później konkretnego nie zje
Julka jednak beta! :) trzymam kciuki &&&&
Anulka niestety na wynikam się nie znam więc nie pomogę.
A ja dziś zamiast pracować to zrobiłąm sobie mały wypad do centrum handlowego i kupiłam sobie kieckę :-) W sobotę mam nadzieję sprzedać małą dziadkom i idziemy się rozerwać. Mój J pewnie będzie marudził po co nowa sukienka, ale zobaczy ją dopiero w sobotę... :) zreszta kupiona na wyprzedaży więc rujnacji budżetu nie ma ;) Czas brać się za papiery bo zostało mi tylko 2 godzinki zanim wróci przedszkolak...

reklama
Koleżanka która ma zawsze świetną intuicję powiedziała, że przeprasza, ale wydaje jej się, że nie jestem.... no to już 2 osoby który tak uważają...ja i ona..

Siemankooo

Koleżanka która ma zawsze świetną intuicję powiedziała, że przeprasza, ale wydaje jej się, że nie jestem.... no to już 2 osoby który tak uważają...ja i ona..
A moze wlqsnie tym razem jej intuicja zawiedzie?

Moj D za to od paru dni chodzi i gada do mnie ze on czuje ze mam fasolke w brzuchu. Ale ja czuje ze nie mam..dzisiaj 10 wiec od dzisiaj do soboty mam termin miesoaczki. I podejrzewam ze ja dostane. Bo objawow zadnych nie mam tylko cycki bola jal na @.

reklama
Do góry