reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Miałam się zapytać lekarza ostatnio ale jak zobaczyłam serduszko to jakoś wszystko stało się mało ważne he he nawadniam się jak mogę pije imbirowa herbatę i jakoś leci choć lekko nie jest bo pracuje i studiuje
to cie podziwiam ja nie bylam w stanie wstac z lozka ,wszystko mnie draznilo,przeszkadzalo ,dobrze ze maz mial swoja firme i mogl siedziec ze mna w domu i zajac sie dziecmi ,moze zrob sobie suwaczek bedzie wiadomo kto w ciazy itp bo jak ich n ie ma to ciezko zapamietac ktora w ciazy jest ,tyle nas tu jest ;-)
anusia1991
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny a ja dzisiaj byłam znów na usg i owulacji nie ma i nie będzie muszę brać hormon na wywołanie i dostałam skierowanie na progesteron
Ruda Hetera
Fanka BB :)
to tylko u mnie tak tanio? Tylko, że u mnie trzeba czekać do następnego dnia do 12..
U mnie 25-30 zł jak sie robiło badanie do 11.00 to na wyniki trzeba czekać do 16
Ruda Hetera
Edyta &&&&&&
anusia1991
Zaciekawiona BB
lux od następnego cyklu będę brać
Lilolo
Edyta,
Kciuki by twoje przeczucia były prawdziwe
Anulka,
Ehh ciężka z to owulacja u mnie też zaginęła w akcji a ja głupia tyle testów nakupowalam a tu nic
Oby lekarz coś zdradził.
U mnie beta 50zl kosztuje. Masakra.
Co do mdłości to ja rzygalam po wszystkim do 20tygodnia.
W pierwszej ciąży strasznie zapachy mnie draznily, a w trzeciej bolał mnie brzuch i krzyż. Ale to były złe objawy. Dobrym było rzyganie
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
Kciuki by twoje przeczucia były prawdziwe
Anulka,
Ehh ciężka z to owulacja u mnie też zaginęła w akcji a ja głupia tyle testów nakupowalam a tu nic
Oby lekarz coś zdradził.
U mnie beta 50zl kosztuje. Masakra.
Co do mdłości to ja rzygalam po wszystkim do 20tygodnia.
W pierwszej ciąży strasznie zapachy mnie draznily, a w trzeciej bolał mnie brzuch i krzyż. Ale to były złe objawy. Dobrym było rzyganie
Wysłane z mojego Sony Xperia E1
reklama