butterfly:)
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
U mnie weekend minął dość intensywnie, w sobotę byliśmy u kolegi na urodzinach, a wczoraj objechaliśmy cmentarze, żeby je trochę ogarnąć
Dziś od rana słoneczko, ale bardzo zimno... więc spacerek może później będzie
Kasia, to czekamy na fotki z efektu końcowego)) Strasznie jestem ciekawa jak to u Was wygląda, może mnie zainspirujesz;P
Niemartwsie kuruj się Kochana, wskakuj pod kołderkę z gorącą herbatką Zdrówka!!! I wszystkiego najlepszego dla Twojego trzylatka
Lisica, mam nadzieję, że już lepiej Kochana się czujesz...:*
Jussastar, jak tam polędwiczki się udały??? Mnie wczoraj teściowa dała polędwiczki i też będę musiała coś z nimi zrobić Podziel się przepisem Jak się czujesz???
Grubson, Dominika jak u Was Kochane??? Jak się czujecie???
Ja zaraz idę ogarnąć dom bo trochę się nabrudziło...
Miłego dnia laseczki:*
U mnie weekend minął dość intensywnie, w sobotę byliśmy u kolegi na urodzinach, a wczoraj objechaliśmy cmentarze, żeby je trochę ogarnąć
Dziś od rana słoneczko, ale bardzo zimno... więc spacerek może później będzie
Kasia, to czekamy na fotki z efektu końcowego)) Strasznie jestem ciekawa jak to u Was wygląda, może mnie zainspirujesz;P
Niemartwsie kuruj się Kochana, wskakuj pod kołderkę z gorącą herbatką Zdrówka!!! I wszystkiego najlepszego dla Twojego trzylatka
Lisica, mam nadzieję, że już lepiej Kochana się czujesz...:*
Jussastar, jak tam polędwiczki się udały??? Mnie wczoraj teściowa dała polędwiczki i też będę musiała coś z nimi zrobić Podziel się przepisem Jak się czujesz???
Grubson, Dominika jak u Was Kochane??? Jak się czujecie???
Ja zaraz idę ogarnąć dom bo trochę się nabrudziło...
Miłego dnia laseczki:*