reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Witam,u nas tez zimno.Wczoraj troche pochodzilam i brzuch mi dokuczal,ale wzielam nospe i magnez i mi przeszlo.W dodatku pojawilo sie zatwardzenie..:/ macie jakies rady?Dzis sporo pochodzilam z synkiem,wzielam nospe i magnez i leze.
W srode mam usg prenatalne,nie moge sie doczekac ale i boje sie.
U nas remont nadal trwa.

reklama
U mnie też nie widać jak pisze z telefonu.Widocznie taka jest ta aplikacja. Bo jak normalnie wchodzilam to były.
U mnie jutro kolejny dzień sprzątania, a potem koleżanka przyjeżdża a w sobotę kolejna z synem rocznym.

Kochane poratujcie przepisem na polędwiczki wieprzowe... bo mam mieć gości w sobotę-niedzielę i chciałam zrobić, tylko kiedyś robiłam i wyszły ciut twardawe. Najlepiej, żeby można to było przygotować wcześniej a przed podaniem wstawić do piekarnika... macie jakieś sprawdzone przepisy??

Ja godzinę temu wróciłam z pracy... jak dobrze, że mam ten samochód bo plucha, wiatr i zimno... brrr....

Witam, po wygłupiałam się chwilę z mężem i synkiem i mi nie dobrze, a rzyganko już zaliczone... :p
U Was też tak zimno? U nas -5.

Dziewczyny, jak wstawić obrazek? Któraś prosiła o zdjęcie groszków z USG.

W środę mam wizytę u gina, usg prenatalne - troszkę daleko do stolicy, ale co tam :) jedziemy całą rodzinką - synuś, mąż i moja mama, zapytam może pozwoli wejść wszystkim :p
Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku i że się dowiem czy są dwu czy jednojajowe:)

Niemartwsię, a Ty kiedy masz usg prenatalne?

Jusastar, nie znam przepisu.

Grubson, co się nie odzywasz?

Motylku, a co u Ciebie?

Cześć Kochane:*
Jussastar, ja za bardzo nie znam przepisów na polędwiczki, kiedyś robiłam...ale jakoś specjalnie przepisów nie znam...
Kasia, fajnie, że tak co raz masz gości... moje przyjaciółki porozjeżdżały się po Polsce i niestety widujemy się bardzo rzadko...:(
Dominika, piękne suwaczki:)
Tam pod buźką masz taką ramkę (Insert Image) wchodzisz w nią, tam masz "wybierz pliki" wyszukujesz zdjęcia i wklejasz:)

U mnie dobrze wymiotów i mdłości już nie mam:) Maleństwo co raz mnie kopie, dziś z rana było bardzo aktywne:D Czuję się ogólnie dobrze, jak za bardzo nie przesadzę z porządkami:D

Grubson co u Ciebie??? Co się nie odzywasz???
Niemartwsię jak samopoczucie?:)

Dziewczyny,mam pytanie,w ktorym tygmrobilyscie usg genetyczne?Zapisalam sie w srode,to bedzie 11tyg.5dni-mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze widac.Z synkiem bylam w 13tyg.2dni.
Boje sie zeby Groszki nie byly za male i zeby sie nie okazalo,ze usg jest niemozliwe,ale z drugiej strony wykonuje sie je od 11tyg.do 13tyg.6dni.

reklama
Do góry