reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 w ciąży

reklama
Tak,3 pazdziernika zalozyl mi karte,bylam u niego na 3 wizytach i dopiero na tej co zalozyl mi karte zlecil badania.Pisalam Wam,ze nie zmierzyl mi cisnienia i nie zwazyl,a w domu zobaczylam ze w ksiazeczce mam wpisany pomiar cisnienia,tylko czyj?
W poprzedniej ciazy mialam nadcisnienie i ledwie ustrzeglam sie przed stanem przedrzucawkowym i nie moge sobie pozwolic na "taka olewke" ze strony lekarza.

Grubson,co u Ciebie?

Dominika ja też jak biorę duphaston to czuję sie bezpieczniej. W pierwszej ciaży brałam luteinę właśnie. :tak: To trzymam kciuki za wizytę, obyś trafiła na fajnego lekarza:tak: Który masz tc? bo nie widzę suwaczka.

Lisica co u Ciebie?

Grubson? kiedy masz wizytę?

Kasiu,moj suwaczek widac tylko wtedy kiedy pisze z komputera,nie wiem czemu.
10 tydzien 1 dzien;)
Dzis mi usg nie zrobi,mam nadzieje ze jest wszystko w porzadku,przygotowalam wypisy ze szpitala z poprzedniej ciazy,wyniki badan,ktore teraz robilam i wyniki z amnio w ciazy z synkiem.

Sorry dziewczyny, nie mam jakos weny żeby pisać, straszną mam hustawke nastrojów, raz normalnie, staram sie nie myslec o tym wszystkim, a za chwilę czytam o zespole Downa... Nie chcę Wam marudzić ;)
A wizytę mam 29.10.. Eh oby amnio nie była potrzebna...

Aschlee, bardzo mi przykro...

Dominika - no to ja miałam identycznie u poprzedniego gina - ciśnienie i waga jakoś magicznie znajdywały się w mojej karcie, chociaż nikt ich nie mierzył...

Wyjeżdżam na wieś do mamy na weekend! I Wam miłego odpoczynku życzę!
:-)

Witam.Jestem mega zadowolona,wizyta trwala godzine,gin wszystko wytlumaczyla,zaproponowala usg prenatalne i testy.Na usg pojade,testu nie zrobie.Z badan wszystko jest w porzadku,w poniedzialek mam usg.
Lekarka uspokoila mnie;)

Dominika to super! nareszcie trafiłaś do kompetentnego gina:tak: Trzymam kciuki w takim razie jutro, ale to póki co zwykłe usg, bo na prenatalne chyba za wcześnie u Ciebie.?
Wiesz spokój w ciąży jest najważniejszy, mój znajomy gin zawsze mi to powtarza:tak:Nie chodzę do niego tylko dlatego, że się przyjaźnimy.

Jussastar wypoczywaj, daj znać jak po weekendzie!
Grubson będzie dobrze:tak:

a Lisica gdzie ? co słychać?

Ja po urodzinowym szale bliźniaków siostry;-)plus mojej córy. Od 16 do 20 wariowanie, ale ja siedziałam i jadłam... hehe nawet tort mi siostra na wynos dała:zawstydzona/y: Dzisiaj zakupy i oby szybko zleciało do wtorku wieczorem..

Miłej niedzieli!!

reklama
Hej.
Ja dziś znów zauważyłam ciut krwi, jak wkladałam luteinę, mam nadzieję że to tylko draśnięcie czy coś. Później zeszło trochę beżowego śluzu :-/
Do tego boli mnie drugie ucho, jak znowu będzie zapalenie to się przekręcę :-/

Biorę synka i jadę do swoich rodziców, mąż w pracy do wieczora.

Miłego dnia.

Do góry