reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Kasiu,jutro mam USG,gin wyliczy wymiary dzieciatka.Za 2 tyg.planuje sie zapisac na USG prenatalne.Bylam dzis w szpitalu,biegunka,wymioty,bol gardla-mialam konsultacje,zbadali,zrobili usg i powiedzieli,ze ciaza zywa i w porzadku;)

Lisico,skonsultuj ze swoim gin.

reklama
Dominika niby nic już niepokojącego nie ma. W ogóle jestem tak podrażniona że mi się ranki porobiły. Coś z tym pH jest nie tak :-/

Hej dziewczynki z rana. Ja juz czekam do lekarza i jestem druga w kolejce jupiii!

Dominika skad ta biegunka cos powiedzieli? Fajnie ze lekarka w porzadku, to teraz musi byc tylko lepiej!

Kasia- to fajnie ze poimprezowalas troche:)

Lisica- kurcze, ciagle cos... a luteine masz brac cala ciaze? Moze sa ineczej aplikowane? Ja nie wiem bo nigdy nie bralam...

Hej Laski:)
Witam się i ja po weekendzie;)
Jussastar jak tam po wizycie???:)
Dominika, cieszę się, że w końcu znalazłaś kompetentnego lekarza:) Teraz już musi byś dobrze;)
Lisica... no kurcze, u Ciebie zawsze coś...ehhh, mam nadzieje, że już krwawienie się nie pojawiło?
Grubson, jak u Ciebie??? Czy Ty w końcu przestaniesz wyczytywać te wszystkie rzeczy w internecie??? Przecież urodzisz zdrowe maleństwo, nie nakręcaj się tak negatywnie tylko ciesz się ciążą kochana, zobaczysz maluch da Ci popalić jak wyjdzie z brzucha, jak go teraz będziesz tak stresować;p

U mnie dziś znów brzydka pogoda...:/

jussastar daj znać jak po wizycie?
butterfly jejku Ty już 19 tc kończysz leci..
Lisica co u Ciebie? masz dalej plamienia? ja mam duphaston także nie wiem jak to jest przy luteinie.. kiedyś brałam ale pod język.
Dominika jak się czujesz? dali CI jakieś leki?

U nas też okropna pogoda, szaro i leje...a mnie się oczy zamykają.. chyba kawkę sobie zrobię:tak:

Kasia no leci leci:) Już na półmetku jestem;p Ale Ty też pięknie pędzisz:) Już tuż tuż i drugi trymestr;P ;) Jak Ty Kochana się czujesz???
Moje dziecko dziś od rana siedzi w domku takim plastikowym, wczoraj kazała sobie przynieść z garażu:D Przynajmniej ma co robić w taką pogodę..:D
Ejjj Dziewczyny, 6 listopada mam rocznicę ślubu (4), nie mam pomysłu co by tu wykombinować... Kasy jakoś też specjalnie nie mam...więc jakieś wyjazdy za bardzo nie wchodzą w grę... Chybaże jednodniowe i to w weekend, bo akurat 6 wypada w czwartek... Macie jakieś pomysły???

Tak pędzi czas:tak:czuję się dobrze, odkąd kupiłam wodę morską puściły zatoki i gardło:-)i oby dalej było już tylko zdrowo!
Jestem na l4 póki co,ale wydzwaniają z pracy i proszą żebym wróciła...ale ja słucham lekarza, a nie :angry: przecież nie wymyslam sobie plamień i kołatań serca:angry: itd... staram się nie denerwować.

Co do rocznicy...może jakaś kolacja we dwoje? kino? wiesz..ja też pomysłów nie mam:-D

Kasia, olej pracę Twoje i maleństwa zdrowie jest najważniejsze:))) Cieszę się, że już lepiej się czujesz:)
Ehhh no właśnie mnie też brak weny, romantyczna kolacja jest co roku... co prawda nie we dwoje tylko troje, bo jakoś nie było okazji małej nigdzie podrzucić... ale może w restauracji... hmmm... w kinie też już wieki nie byłam... ogólnie to już dawno nigdzie nie byliśmy tak sami... strasznie mi tego brakuje...

Lisica, no niestety, gówniana na ta luteina, ja biorę juz w sumie 10 tygodni i mam dosc, strasznie jestem podrazniona :/

Motylku
, ja nie pomogę, 1 rocznica jeszcze przede mną :D I cieszę się, ze spędzimy ją już we 3 :) Wiem, wiem, już nie czytam nie myslę.

Tak rozkminiłam, chorób są setki, wiele takich, których nie widać na USG, wiele pojawia się w trakcie porodu, nie mówiąc już o tym co po porodzie... I nie ma na swiecie kobiety, która na 100% może byc pewna, ze ma zdrowe dziecko.. Więc po cholerę ja to rozkminiam? Nawet jak te 3 wady genetyczne zostaną wykluczone to zostają setki innych zagrozen, o których nikt nie mysli.. Więc ja też odpuszczam, bo i tak będzie co ma być.

Justyna, jak tam po wizycie? :)

Dominika, i Ty też się chwal! :)

reklama
Jestem przeszczesliwa,dzis na usg okazalo sie,ze blizniaki dwuowodniowe jednokosmowkowe;) jestem szczesliwa;) Drugi blizniak sie schowal:p
Wszystko w porzadku;) termin mam na 18maja;)
Musze umowic sie na usg prenatalne;)

Do góry