reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Jussastar, tak jak mówi Kasia, ja też bym powiedziała o tym, ze czasami nie najlepiej się czujesz, musisz się wtedy położyć, że źle znosisz podróże..

KasiaJ, ojj tak, bałam się, ale w sumie mniej niż tydzień temu przed normalną wizytą, jednak wtedy był strach czy w ogóle będzie nadal serducho, czy maluch nadrobi 'wzrost'.. A dzisiaj byłam jakas taka spokojniejsza :) Pappa zrobiłam, tzn. oddałam krew, a wynik w przyszłym tygodniu :) 21 już niedługo, będzie dobrze! :)

reklama
Hej Dziewuszki :*
Grubson, jaki piękny widok:))) Nóżki mnie rozbrajają:))) Zazdroszczę, ze możesz tak często podglądać swojego malucha... Ja póki co raz widziałam mojego brzdąca... Cieszę się bardzo, że z Twoim maluszkiem wszystko dobrze;)))

Dziewczyny, dzięki za rady co do leku na gardło dla malucha, wczoraj pojechałam jednak z nią do lekarza, bo młoda ledwo mówiła... ma zapalenie krtani... mamy antybiotyk niestety:/ Mamy robić też inhalacje, ale u nas to graniczy z cudem... wczoraj walczyłam z nią chyba z godzinę i tak się nie dało zrobić...może macie jakieś sposoby żeby zrobić dziecku inhalacje???

Lisica, trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:))) &&& Daj znać po, co i jak:) I zdrówka dla Danielka!!!

Aschlee gdzie się podziewasz????

Jussastar, co do wyjazdu służbowego, to po prostu powiedziałabym szefowi, że teraz nie za dobrze znosisz podróże, że się słabo czujesz itp.... powinien zrozumieć:)

Dzięki kobitki za rady! Tak chyba powiem. Mam nadzieję, że zrozumie.

Butterfly - życzę zdrówka dla małej. Ja niestety nie pomogę, bo nie mam doświadczenia.

Butterfly ja swojemu włączam bajkę i siedzi z maską, ale Daniel jest starszy. Musisz w jakiś sposób odwrócić jej uwagę, nie wiem, czytaj bajkę, włącz muzykę, telewizor, śpiewaj...

Denerwuję się wizytą :-/ boli mnie żołądek. I od wczoraj mnie mdli, wieczorem przytulałam kibelek.

Grubson piękny widok :tak:

Ja podobnie jak Lisica, staram się zabawiać młodą.. niekiedy najpierw ja robię inhalację potem jej robię;-)

Lisica trzymam mocno, daj znać:tak:i nie stresuj się bardzo, bo stres nie jest wskazany w Twoim stanie:tak:

Jak tam dziewuszki???:)
Lisica, jak po wizycie????
Niestety moje dziecko jest tak uparte że żadne sposoby inhalowania nie pomagają... próbowałam wszystkiego... Ale dziś pomyślałam, że zrobię jej jak będzie spała... no i się udało... co prawda nie powinno się w ten sposób robić, ale lepsze to niż nic...
Jussastar dzięki, mam nadzieje, że szybko wyzdrowieje...
Aschlee, Grubson, Niemartwsie, Dominika co u Was???

reklama
Do góry