reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

MISIS mi bladzioszek wyszedł dopiero w 12dpo. Rób testy co dwa dni to na pewno zobaczysz różnicę :tak: a porządna kreska gdzie nie miałam najmniejszych wątpliwości wyszła 22dpo ;-)

MALUSIOLKA buhaha dobre.. a Twój mąż jest moim idolem :-D Ty tam się oszczędzaj!

Jeju po tych świętach będę cięższa o 5kg :szok:

reklama
Mississ - &&&&& cierpliwości we wczesnych testach wychodzą takie bladziochy.

Agniecha- nie ma szans na fasolke w tym cyklu?

Natkusia - tobie wolno tyć :) my musimy się pilnować.

Mychunia - fajnie że @ jest. Teraz organizm się wyreguluje i za robotę trzeba będzie się brać :)

iwo, z ookatkąoo nie wiadomo, bo beta jest około 4 i spada. A u mnie na kartce z betą było poniżej 5 coś kobieta zdrowa niebędąca w ciąży. Dlatego też czekamy na wiadomość.

Dziewczyny, nie bijcie. Ja nic prawie nie robię tylko się dzisiaj na brata wkurzyłam i znowu zaczęłam plamić. Zaraz idę szybko się umyć, wziąć luteinę może pomoże i kładę się spać. M dzieci wykąpał, zaraz nakarmi, a ja położę je spać. Tzn położą się koło mnie i jak będą chciały zasną. Jak tak dalej będzie, to do sierpnia nie wytrzymam. Brzuch boli i plamię ;( :-:)-:)-:)-(

Może któraś z Was wziąć z mojego postu listę i wrzucić, aby dziewczyny mogły sobie sprawdzić, która kiedy ma @? Przepraszam, ale nie będę się nią zajmować, bo nie mam sił i źle się czuje.

mychunia, gratki @. Niedługo będziesz znowu mogła być w ciąży :*

Ostatnia edycja:
Maluś na początku ciąży może występować plamienie, więc się nie stresuj tylko odpoczywaj. Życzę Ci, aby wszystko było ok ;*

a mi dziś tak jakoś smutno, tak jakoś źle :-(

Ostatnia edycja:
Przepraszam ze siie nie odzywam ale jestem w polsce . @ przyszla ..
Wczoraj po wigilii moj juz narzeczony sie oswiadczyl :)!!! Jestem przeszczesliwa!!!
Wesolych swiat i zeby w 2014 duuuzo bocianow przylatywalo ;-) buziaki :*

Hejka z rana :)

Wątpliwości - gratulacje!!!! W 2014 roku ślub?

Malusiolka - odpoczywaj kochana. Ja mogę zająć się listą tylko muszę z kompa pisać bo z tel nie umiem...

Mychunia - a co to za smutasy cie dopadły?

Dzień dobry, a co tu taka cisza:)
Ja właśnie siedzę w pracy, na szczęście tylko do 15
U mnie 32 dc, @ na razie brak ale nie robię sobie nadziei
Milego dnia

reklama
Do góry