reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

MISIS mi bladzioszek wyszedł dopiero w 12dpo. Rób testy co dwa dni to na pewno zobaczysz różnicę :tak: a porządna kreska gdzie nie miałam najmniejszych wątpliwości wyszła 22dpo ;-)

MALUSIOLKA buhaha dobre.. a Twój mąż jest moim idolem :-D Ty tam się oszczędzaj!

Jeju po tych świętach będę cięższa o 5kg :szok:

reklama
Mississ - &&&&& cierpliwości we wczesnych testach wychodzą takie bladziochy.

Agniecha- nie ma szans na fasolke w tym cyklu?

Natkusia - tobie wolno tyć :) my musimy się pilnować.

Mychunia - fajnie że @ jest. Teraz organizm się wyreguluje i za robotę trzeba będzie się brać :)

iwo, z ookatkąoo nie wiadomo, bo beta jest około 4 i spada. A u mnie na kartce z betą było poniżej 5 coś kobieta zdrowa niebędąca w ciąży. Dlatego też czekamy na wiadomość.

Dziewczyny, nie bijcie. Ja nic prawie nie robię tylko się dzisiaj na brata wkurzyłam i znowu zaczęłam plamić. Zaraz idę szybko się umyć, wziąć luteinę może pomoże i kładę się spać. M dzieci wykąpał, zaraz nakarmi, a ja położę je spać. Tzn położą się koło mnie i jak będą chciały zasną. Jak tak dalej będzie, to do sierpnia nie wytrzymam. Brzuch boli i plamię ;( :-:)-:)-:)-(

Może któraś z Was wziąć z mojego postu listę i wrzucić, aby dziewczyny mogły sobie sprawdzić, która kiedy ma @? Przepraszam, ale nie będę się nią zajmować, bo nie mam sił i źle się czuje.

mychunia, gratki @. Niedługo będziesz znowu mogła być w ciąży :*

Ostatnia edycja:
Maluś na początku ciąży może występować plamienie, więc się nie stresuj tylko odpoczywaj. Życzę Ci, aby wszystko było ok ;*

a mi dziś tak jakoś smutno, tak jakoś źle :-(

Ostatnia edycja:
Przepraszam ze siie nie odzywam ale jestem w polsce . @ przyszla ..
Wczoraj po wigilii moj juz narzeczony sie oswiadczyl :)!!! Jestem przeszczesliwa!!!
Wesolych swiat i zeby w 2014 duuuzo bocianow przylatywalo ;-) buziaki :*

Hejka z rana :)

Wątpliwości - gratulacje!!!! W 2014 roku ślub?

Malusiolka - odpoczywaj kochana. Ja mogę zająć się listą tylko muszę z kompa pisać bo z tel nie umiem...

Mychunia - a co to za smutasy cie dopadły?

Dzień dobry, a co tu taka cisza:)
Ja właśnie siedzę w pracy, na szczęście tylko do 15
U mnie 32 dc, @ na razie brak ale nie robię sobie nadziei
Milego dnia

reklama
Do góry