reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Starających się:23V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - @ 19.12

Nuuuśka - @ 20.12
ookatkaoo1993 - @ 22.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
pati... - @ 25.12

leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
Kalisia - @ 23.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
,nadzieja210,mychunia6,,iwo,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100 ,Anula1988

Ostatnia edycja:
reklama
Man nadzieje że nic nie pomyliłam w tej liście :happy2:jak bede miała chwilę to posprawdzam czy któraś z dziewczyn się nie odzywała wcześcniej

Wątpliwości
- kiedy kolejna @?

Agniecha - &&&&& a wiesz kiedy owu była? bo moze jeszcze jest nadzieja

Amaliee - edytuje liste POWODZENIA!!!!

Mychunia - ja np. nie uznaje jednostronnych przyjaźni, dlatego przyjaciółkę mam tylko jedna :tak:przytulaski!!

Hej
ja juz w domciu, tempki dzisiaj nie mierzylam, jutro mam miec @ , luteine odlozylam wczoraj, zobaczymy czy bedzie ok czy jednak fasolinka nie bedzie chciala zostac... W sumie to sie nie nastawiam za bardzo, bladziochy same... Jutro kupie testa i zrobie w sb jak @ nie przylezie... Od wczoraj mi niedobrze dzisiaj tez. Nawet za duzo nie zjadlam. Ale brzucho nie boli jak narazie... Wiec prosze mocno o kciuki zeby krecha sie pojawila ciemnaaaa !! mam temperature 37,5 w ciagu dnia, niby jestem przeziebiona ale oprocz bolu glowy i zlego samopoczucia nic mi nie jest. Gardlo mnie nie boli, kataru nie mam... Zaczyna mnie to przerazac ze cos nie tak jest....

watpliwosci
gratulacje ogromne!:-) Data slubu mniej wiecej ustalona? Sama bym chciala znow wesele ;-)

Dziewczyny jak po świetach?jutro do pracy idziecie? Bo ja tak... Niestety... Wieczorkiem wkleje wam testy z komorki moze na moim necie domowym sie uda to same ocenicie.

Mychunia - ja też do 2 się urlopuje :) trzeba za skalpel się wziąść bo już się grubo czuje :(

Mississ - &&&&&& ja mam 37,1 i już 3 raz ból w pachwinie. Dziś podejrzewałam wyrostek, dlatego temp mierzylam...

Przepraszam ze siie nie odzywam ale jestem w polsce . @ przyszla ..
Wczoraj po wigilii moj juz narzeczony sie oswiadczyl :)!!! Jestem przeszczesliwa!!!
Wesolych swiat i zeby w 2014 duuuzo bocianow przylatywalo ;-) buziaki :*

gratulacje!!!!!!!!!!!!!:tak: kiedy ślub?

Man nadzieje że nic nie pomyliłam w tej liście :happy2:jak bede miała chwilę to posprawdzam czy któraś z dziewczyn się nie odzywała wcześcniej

Wątpliwości
- kiedy kolejna @?

Agniecha - &&&&& a wiesz kiedy owu była? bo moze jeszcze jest nadzieja

no właśnie wydaje mi się że owu w tym m-cu wcale nie było :(

reklama
watpliwosci, gratuluję :*

Dziewczynki, trzymajcie Kochane za mnie kciuki &&&&&& O 15-tej mój M kończy pracę i jedziemy do lekarza, bo ze mną jest źle. Krwawię i wczoraj nawet skrzepiki miałam ;/ Mam nadzieje, że nic złego nie będzie. Nawet dzięki Natkusi zaczęłam zamiast 2 razy 2 luteiny brać biorę 3 razy 3 i na razie jest lepiej. Ale martwię się, że jednak poroniłam ;(

Do góry