reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Malusiolka trzymam kciuki by wszystko było ok :-)

Wątpliwości gratuluje, a kiedy planujecie ślub?:-)

Iwo mi też się przyda poćwiczyć po obżarstwie świątecznym :-) A Chodakowską lubię, dokładnie jej ćwiczenia ;-)w sobotę planujemy z mężem iść na badmintona.

Dziś nadal mam wolne. Jutro wracamy do wrocławia w koncu. Już się nie mogę doczekać. Nie ma jak u siebie w domu:-)

nastepna @ 23 stycznia :)

dziekuje za gratulacje :) a slub mysle że wiosna/lato 2015 dopiero :) nie ma co na wariata wszystkiego robic :D :)

Malusiolka &&&&& musi byc dobrze !!

Hej kochane

Malus
Kochanie jak tam ?? Mam nadzieje ze wszystko w porzadku!!

A ja dzisiaj mialam dostac @... zrobilam kolejny test w pracy nie moglam sie powstrzymac i wylecialam do rossmana. No i wzielam specjalnie innej firmy i co? Zgadnijcie....... znow bladzioch.... zaczyna mnie to wkurzac :-( cos napewno jest nie tak. Bo one nie ciemnieja w ogole :-( dzisiaj albo jutro wkleje wam wszystkie 4 sztuki z tego tygodnia zebyscie spojzaly fachowym okiem ;-)Juz bym chciala albo w te albo we fte.powiem wam ze juz nawet myslalam ze jakbym miala poronic to wolalabym juz teraz niz pozniej. Bo wiem jak boli strata juz dziecka takiego pelnego :-( ehhh zycie.... na szczescie jutro tez spie...

Ostatnia edycja:
Hej.

Malusiolka ma wizytę jutro na 10. Nie ma jej pewnie na forum bo lekarz kazał przez cały czas leżeć.. Z racji tego, że Luteina jej trochę pomogła może sobie zwiększać dawki.. no i możliwe, że to krwawienie jest z nadżerki ale jutro ok 10 wszystko się wyjaśni.

Więc w imieniu Maluśki nadal proszę o &&&&&&&&&&&&&

Natkusia
dziekujemy za wiesci:tak:

Malus
&&&&&& bedzie dobrze!! Odpoczywaj!

u mnie szyjka wysoko i twarda, dzisiaj mialam termin @ i nie przyszla :-) Troche bolal brzuch czasem z rana, potem jajniki i juz myslalam w pewnej chwili ze przylezie a tu ni ma. Ale test nadal blady :zawstydzona/y::-( Nie wiem o co chodzi. Jutro zobaczymy co tempka powie.... W ogole nie moge fotek dodac :dry: Musialabym siadac do kompa rodzicow bo z tableta i komorek sie nie da nie wiem why:confused: Przeciez juz wklejalam nie raz....

czy ktoras testuje na dniach?

Ja mialam termin @ na 25 grudnia, dzisiaj 32 dc, zazwyczaj mam cykle 30 dniowe, do teraz @ nie ma, rano robiłam test ten z allegro co był dołączony do testów owu i negatywny. Podbrzusze boli co jakiś czas ale nie wiem o co chodzi...
Też juz był wolała dostać @ jak to nie ciąża bo zaczynam się niepokoić, no ale trzeba czekać :)

Maluś, &&&&&&&&&&&&&&

reklama
hej dziewczynki
ja dziś z męzem w kinie byłam wiec sie nie udzielałam

Mississ - nie ma co testów robić tylko lepiej idz na bete i zobaczysz czy prawidłowo przyrasta, co do testów to jeszcze ja zostałam:cool2: jak coś dojrze to nie omieszkam się podzielić
brzuszek mnie pobolewa, latam do WC co 2-3 godz, niestety w nocy również, no i w pachwinach mnie rwie znając moje szczeście to znowu głowa mi płata figle

Agniecha - jeśli to nie fasolka to bys jak najszybiej mogła zaczą nowy cykl

Maluś -&&&&&&

Starających się:23V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12 14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - @ 19.12

Nuuuśka - @ 20.12
ookatkaoo1993 - @ 22.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
pati... - @ 25.12

leemoncia - @ 27.12 3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
emalia82 - @ 9.01
Gochson - @ 12.01 4
Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01

Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
,nadzieja210,mychunia6,,iwo,aureolcia,agamemnon,wandzia_23,aina110,celta,susel,malena100 ,Anula1988

Ostatnia edycja:
Do góry