reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

iwo, wykończona jestem. Poszłam spać o 00:30 i do tego zaraz mała dostała gorączki i tak przez całą noc + znowu narobiłam się ;/ Ale na szczęście nie mam plamień muszę przystopować ;/

reklama
Missiiss1301 gratuluje fasolki, ale sobie prezent na Święta zrobiłaś:-) Te teściowe ehh nie przejmuj sie, inaczej się nie da.
A ja dzisiaj się obudzić nie mogę;) A u nas za oknem bardziej wiosna niż zima :D niby w górach jesteśmy a śniegu ni ma.
Do zobaczenia po Świętach dziewczyny:-)

Dzieki dziewczyny :-) ciesze sie ale i bardzo ale to bardzo sie boje co z praca wlasnie :-\ dlatego moja radosc jest tska troche przytlumiona tym martwieniem sie nerwami i moja choroba... mam nadzieje ze jutro juz ladnie sciemnieje bo dzisiaj i wcxoraj robilam dwa testy rozne o czulosfi 25 jutro juz bedzie 12 dpo wiec powinna grubsza wyjsc. A moze przetrzymam do czwartku :p watpie ale sie postaram :-) martwie sie tylko zeby ta choroba paracetamol pierwszy ibuprom leki na gardlo i wit c nie zaszkodzily fasolince :-(

Wesolych swiąt wszystkim!!!

Ostatnia edycja:
Miss, będzie dobrze :* Trzymam &&&&& :* Kochana, ogromne gratulację :* Nie przejmuj się teściową <przytul>

Dzisiaj trochę wysiłku (nie za dużo, ale jakiś był) i znowu plamienie było ;/ Powiedzieliśmy o ciąży siostrze M i dla jej męża, a od razu od niej pytanie "Nieplanowane?", a jej mąż "O!". A mój M odpowiedział "MY wszystko planujemy", aż się im głupio zrobiło, bo odwrócili głowy. A i jak się dowiedzieli, że ciąża zagrożona, to jakim cudem może być w takim krótkim czasie ;) Głupich ludzi się nie sieje, sami się rodzą.

Miss, zapraszam do działu Ciąża Ze Staraczek 2013 :) - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Dziewczynki życzę wam wszystkim niezapomnianych świąt, duzo radości i miłości!!!!!

Malusiolka- rzeczywiście niezła reakcja, a oni mają dzieci?
ps. Oookatkaooo jest w ciąży? Szkoda że sama nie powiedziała....

Mississ- czy można juz oficjalnie gratulowac? :)

Ostatnia edycja:
Wiecie co zaczynam sie niepokoic. Od 3 dni wychodza mi same bladziochy. Widoczne na zdjeciach bez problemu. Maz wszystkie widzi... ale czy juz nie powinny sciemniec ? :-( DZISIAJ 12dpo

Prosze o kciuki mocne bardzo!

dzień dobry, witam się 3 kg cięższa :) Jak Wam święta mijają?

missiiss1301, może jeszcze jest za wcześnie, a na betę się wybierasz? Bedzie dobrze.....&&&&&

Maluś, plamienia ustąpiły? Ty masz teraz odpoczywać, olej wszelką robotę!!!!!

u mnie dzisiaj dzień @, dół brzucha już boli, w tym @ nadziej żadnych nie mam a więc czekam.....

miłego dnia

Agniecha
dzieki za &&&&. Wlasnie problem w tym ze nie mam jak zrobic bety, popierwsze swieta sa, a w piatek ide do pracy pociag do wro mam na 6:50 wiec i nie bede miala jak laboratorium odwiedzic. Jak sie uda to gdzies obcykam we wro po drodze do pracy i skocze. Ehhh oby to nie byla chwilowa tylko fasolka :-(
Mam troche podly nastroj, tesciowa mnie wnerwia... Na swieta to juz nie przyjade tutaj no way! Never!

malus
a ty po dupce nie chcesz czasem dostac? Mialas lezec i pachniec a ty co?:no: Nununu!;-)Oszczedzaj sie kochana prosze!

reklama
hej dziewczyny :-)

missis ja przez 2 tyg bladziochy miałam, a w ciąży byłam, więc główka do góry :-)'

Malus rzeczywiście po pupie powinnaś dostać. Jak masz ciążę zagrożoną to powinnaś tylko leżeć i NIC nie robić!

ja dziś leżę i zdycham, ale zarazem upragniona (pierwszy raz chyba) @ w końcu przyszła :-)

Do góry