reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziewczyny coś nie dawało mi spokoju od 2 w nocy i po załatwieniu wszystkiego w pracy poleciałam do apteki po test i szybki sik i ......... 2 krechy! Nie wiem jak, nie wiem. Tyle leków, tyle choroby a jednak się zalęgło! :-)

Wiem że dwie kreski nie przesądzają o słodkim bobasie ale ciesze się jak glupia! :-):-)

Ha ale mężowi nie powiem dopóki nie ubierzemy choinki i nie "sprzedam" mu tej informacji jako prezentu :)

Nadrobie was kobietki jak uda mi się usiedzieć na 4 literach bo teraz mnie nosi!

Widziałam Maluś że betka ładna! Gratuluję! :-):-):-)

Co z Wami dziewczyny? Conti a co u Ciebie?

Nikitka, w takim razie zapraszamy tutaj - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Casablanca - @ 27.11

Anula1988 - @ 2.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12

Starających się:25
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

wanda_23 - @29.11

Anula1988 - @ 2.12
Olusia7982 - @ 7.12

GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Grudzień

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta

Ostatnia edycja:
Nikita gratuluję :-)

Cyntia wiesz co, strasznie mnie zaniepokoiłaś tymi chorobami nowotworowymi, więc poczytałam sporo. Dobrze że dziś luz w pracy, przynajmniej na spokojnie mogłam czytać. Ale doczytałam że beta musiałaby być cały czas, a jak spadła do zera, co wyeliminowałam choćby dzisiejszym testem, to nie powinno mi to grozić raczej. Całe szczęście, bo już myślałam tylko o tym że zaraz na pewno umrę.
Za tydzień pójdę do innego ginekologa, wszystko mu opowiem i zobaczymy co powie. On dosyć chwalony jest, więc może coś więcej mi powie.

Troche się ogarnęłam :-). Maluś z jednej strony chciałabym zostać tutaj, chyba nie chce jeszcze zapeszać no ale z drugiej nie chce za bardzo zaciążowić wątku dziewczynom, więc pewnie jak zbiore w sobie odwagę i jutro, pojutrze się u Was pojawię :-). Zresztą może to mało rozsądne ale dopóki nic złego nie będzie się działo nie chce iść do ginekologa tak do 8,9 tygodnia bo tym razem jak mi wyjdzie ciąza cofnieta o jakiś czas będę się martwić jak diabli. A tak znowu może być. U nas w rodzinie małe dzieci, małe brzuchy a lekarze no muszą więc każdy jak lądowałam w szpitalu ciągle pytał czy wiem że dziecko jest hipotroficzne, czy paliłam (to mnie dobijało) bla bla bla...a ja czytałam, czytałam, bałam się i płakałam. Jakis uraz mi został. A dziecko mam w 100% zdrowe i teraz wzrostowo na 90 centylu.

Mychunia kuruj się i nie daj grypie! Czosnek, cebula tak żeby ludzie w koło uciekali i może będzie lepiej. A póki możesz śpij ile się da. Może teraz choroba dokłada swoje. Albo zacznij chodzić spać po dobranocce :-):-):-)

Susel tak mi przykro. Od wczoraj cały czas o Tobie myślałam z zaciśniętymi kciukami ….:-(. Trzymaj się ciepło i mam nadzieję że za jakiś czas spotkamy się w wątkach ciążowych

wanda ty lepiej zbierz się do dobrego lekarza a nie czytaj takie horrory. Bo z tego nigdy nic dobrego nie wchodzi.

NIKITKA gratuluję!!

GOSIA pięknie!! Wielkie gratulacje! :* &&&&&&&&&&& za betę!!

WANDA kurcze nie wiem co Ci doradzić :-( dobrze, że idziesz do lekarza.. na pewno to nic poważnego :*

IWO specjalnie dla Ciebie i reszty staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!

Gosia WOW, jaka wyraźna druga kreska!!! Gratulacje :-) super takie newsy...

Natkusia kochana a jak Ty się czujesz? Muszę skoczyć później do ciężarnych ze staraczek, bo nic nie wiem co i jak ;-)

reklama
Do góry