reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Gosia, wierzyłam w Ciebie Kochana :* Zapraszam tutaj :) - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Z tego co widzę, to chyba na moją betę czekałyście :p Wynik u mnie pozytywny i znowu zaczynają się pozytywne wyniki :D:D

Starających się:24V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

Anula1988 - @ 2.12
malena100 - @ 10.12
Grudzień

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta

reklama
maluś ja wczoraj wieczorem przeczytałam jeszcze na forum że wyszła ci betka i tak sobie pomyślałam, a może też powinnam się zainteresować. Plus jeszcze mąż wczoraj zwrócił mi uwagę że na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolcje jadłam tylko grejfruty, pomarańcze, mandarynki i pomelo i dokładnie tak samo miałam w pierwszej ciaży. Z tym że teraz byłam pewna że to przez chorobę i uzupełniam naturalne źródła witamin

A takie dobre piwo sobie z niemiec przywiozłam.....męża pewnie to najbardziej ucieszy.

Gosia gratuluje! :-):-)

agniecha wysyłam morze fluidków :-):-) .

Natkusia jak tylko oswoje się z myślą wpadne na sierpinóweczki. Ja na 100% do wczoraj byłam pewna że się nie udało i jestem na prawde w szoku. Pozytywnym, ale szok to szok.

Suselku kochana bardzo mi przykro, że zakończyło się zabiegiem, ale mam nadzieję, że niebawem spotkamy się na ciążówkach :*

Nikitka, Gosia dziewczyny wielkie gratulacje :) Super, a taka ostatnio byłA rozmowa, że mało zaciążonych jest z grdnia, a tu taka niespodzianka :D

Ja byłam dzisiaj na wizycie, bo mnie martwiła moja glukoza i okazało się, że koniecznie muszę powtórzyć, a jak wynik nadal będzie taki kiepski to diabetolog wita ;/

Poza tym wszystko okej, samopoczucie niezłe, nawet mdłości dzisiaj jakby mniej. Przesyłam fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

oj nie było mnie i jak pięknie się tutaj zrobiło:) aż się buzia uśmiecha:)

Staraczki 2013 wyginą z końcem roku??:) Trzymam kciuki:)

Wanda trzymam kciuki za jak najlepsze rozwiązanie Twoich problemów. Suselku ściskam.

u mnie spoko, tzn 8 dzień po owu podobno (piszę podobno, bo ovu wyznaczył, ale jakoś tak dziwnie, a i mój organizm nie do końca normalnie w tym miesiącu), ale nadzieja jak to mówią umiera ostatnia. - ładnie temperatura się w tym miesiącu układa. nie spadła poniżej 37 (co zawsze u mnie się zdarzało), a mój M mówi, że grzejnik jestem, więc ściskam za siebie też kciuki, łapię fluidy, może coś w moim brzuszku się jednak dzieje:)

Gosia, Nikita- dziewczynki gratuluje Wam serdecznie! Ale super, oby wszystko teraz było dobrze :-)

Maluś- oby u Ciebie też wszystko było dobrze. Badasz jutro bete, aby zobaczyć przyrost?? Ja nadal nie mam @, wiec jak tam za długo zalegam z tym terminem u Ciebie w tabelce, to możesz mnie wypisac.

reklama
Anulka, nie wyrzucę Ciebie z listy. Poczekamy na Twój teścik, albo betę. Śle fluidy, aby się udało :* Kochana, bety nie zrobię, bo nie ma kto posiedzieć z dziećmi. Najwyżej jak już będę się denerwować, to w przyszłym tygodniu powtórzę, albo pójdę prywatnie do ginekologa :)

Do góry