reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Anulka, dzisiaj jest 48 dc. Nawet zielonego pojęcia nie mam kiedy mogła być owulacja :p Na razie dobrze się czuje, ale najgorsze jest to, że zjadłam pyzy z mięsem i teraz mi się ciągle odbija :baffled:

Natkusia, mogę dołączyć, ale jak będzie inny miesiąc przejdę :)

reklama
Wandzia, ja dzisiaj jak babka pobierała mi krew, to jej od razu powiedziałam.. ciąża, albo muszę zrobić badania w kierunku tarczycy, ale jednak ciąża i się ogromnie ciesze. Bałam się, że jestem chora ;/ Trzymam &&&&&&&&&& ogromne i wysyłam fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuidy! Musi się udać. Czekam na Ciebie w Sierpniówkach i wątek Ciąża Ze Staraczek 2013 czeka :)

Wszystkie dziewczyny, które są w ciąży zapraszamy Ciąża Ze Staraczek 2013 https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Do góry