reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Dziewczyny coś nie dawało mi spokoju od 2 w nocy i po załatwieniu wszystkiego w pracy poleciałam do apteki po test i szybki sik i ......... 2 krechy! Nie wiem jak, nie wiem. Tyle leków, tyle choroby a jednak się zalęgło! :-)

Wiem że dwie kreski nie przesądzają o słodkim bobasie ale ciesze się jak glupia! :-):-)

Ha ale mężowi nie powiem dopóki nie ubierzemy choinki i nie "sprzedam" mu tej informacji jako prezentu :)

Nadrobie was kobietki jak uda mi się usiedzieć na 4 literach bo teraz mnie nosi!

Widziałam Maluś że betka ładna! Gratuluję! :-):-):-)

Co z Wami dziewczyny? Conti a co u Ciebie?

Nikitka, w takim razie zapraszamy tutaj - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Casablanca - @ 27.11

Anula1988 - @ 2.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12

Starających się:25
V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

wanda_23 - @29.11

Anula1988 - @ 2.12
Olusia7982 - @ 7.12

GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Grudzień

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta

Ostatnia edycja:
Nikita gratuluję :-)

Cyntia wiesz co, strasznie mnie zaniepokoiłaś tymi chorobami nowotworowymi, więc poczytałam sporo. Dobrze że dziś luz w pracy, przynajmniej na spokojnie mogłam czytać. Ale doczytałam że beta musiałaby być cały czas, a jak spadła do zera, co wyeliminowałam choćby dzisiejszym testem, to nie powinno mi to grozić raczej. Całe szczęście, bo już myślałam tylko o tym że zaraz na pewno umrę.
Za tydzień pójdę do innego ginekologa, wszystko mu opowiem i zobaczymy co powie. On dosyć chwalony jest, więc może coś więcej mi powie.

Troche się ogarnęłam :-). Maluś z jednej strony chciałabym zostać tutaj, chyba nie chce jeszcze zapeszać no ale z drugiej nie chce za bardzo zaciążowić wątku dziewczynom, więc pewnie jak zbiore w sobie odwagę i jutro, pojutrze się u Was pojawię :-). Zresztą może to mało rozsądne ale dopóki nic złego nie będzie się działo nie chce iść do ginekologa tak do 8,9 tygodnia bo tym razem jak mi wyjdzie ciąza cofnieta o jakiś czas będę się martwić jak diabli. A tak znowu może być. U nas w rodzinie małe dzieci, małe brzuchy a lekarze no muszą więc każdy jak lądowałam w szpitalu ciągle pytał czy wiem że dziecko jest hipotroficzne, czy paliłam (to mnie dobijało) bla bla bla...a ja czytałam, czytałam, bałam się i płakałam. Jakis uraz mi został. A dziecko mam w 100% zdrowe i teraz wzrostowo na 90 centylu.

Mychunia kuruj się i nie daj grypie! Czosnek, cebula tak żeby ludzie w koło uciekali i może będzie lepiej. A póki możesz śpij ile się da. Może teraz choroba dokłada swoje. Albo zacznij chodzić spać po dobranocce :-):-):-)

Susel tak mi przykro. Od wczoraj cały czas o Tobie myślałam z zaciśniętymi kciukami ….:-(. Trzymaj się ciepło i mam nadzieję że za jakiś czas spotkamy się w wątkach ciążowych

wanda ty lepiej zbierz się do dobrego lekarza a nie czytaj takie horrory. Bo z tego nigdy nic dobrego nie wchodzi.

NIKITKA gratuluję!!

GOSIA pięknie!! Wielkie gratulacje! :* &&&&&&&&&&& za betę!!

WANDA kurcze nie wiem co Ci doradzić :-( dobrze, że idziesz do lekarza.. na pewno to nic poważnego :*

IWO specjalnie dla Ciebie i reszty staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!

Gosia WOW, jaka wyraźna druga kreska!!! Gratulacje :-) super takie newsy...

Natkusia kochana a jak Ty się czujesz? Muszę skoczyć później do ciężarnych ze staraczek, bo nic nie wiem co i jak ;-)

reklama
Do góry