reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Ja też mam chyba jakieś zaburzenia hormonalne, bo w ciąży raczej nie jestem, tak wynika z testu, który udało mi się zdobyć i zrobić. Był niewątpliwie negatywny. Wierze mu, bo miał czułość 10. Więc jakbym miał być w ciąży to pewnie by jaki cień się pojawił.
Ja hormonalnie jestem zachwiana, bo mam niedoczynność tarczycy, choć ostatnie wyniki TSH miałam idealne, to może i tak coś nie gra, pewnie przez małego ssaka ...
Na razie się nie załamuje, bo wolałabym zaciążyc jak będę mieć pracę ...i jeszcze zazdrosne 19 miesięczne dziecko ... Mam wątpliwości czy podołam ...
To ja czekam na wredotę ... Ja to bym chciała chyba koziorożca, to są tacy spokojni ludzie, a mój synek byczek ma charakterek, więc drugie musi być spokojne, żeby równowaga była. :tak:

Iwo testuj dzisiaj, teraz - będziesz dłużej cieszyć sie ciążą :-D

reklama
Casablanca no ja podejrzewam u siebie zaburzenia w drugą stronę. Generalnie mi testy wychodzą pozytywnie a ciąży brak... Zobaczymy w poniedziałek o ile @ nie przyjdzie.

Iwo też bym chciała wiedzieć na czym stoję. Ale widzę w sobie coraz większe pokłady cierpliwości. Co ma być to będzie.

Cześć kochane,

Casablanca witaj wśród nas :)

Wanda może jednak coś tam siedzi w Twoim brzuszku??

Malusia testuj kochana nie trzymaj nas w niepewności :))

Ja tylko na chwilę wpadłam, dzisiaj czuję się jakby czołg po mnie przejechał i zawrócił z 5 razy. Lecę teraz po młodą do przedszkola, odezwę się później, bo wieczór dzisiaj samotnie, bez dziecka i bez mężą :)

Buziaczki :*

Witam Kochane :* Dopiero teraz, bo mi coś internet dzisiaj szwankuje. @ jak nie było, tak nie ma. Nawet nie czuje bólu na @ gdzie zawsze 2/3 dni przed czułam. Dzisiaj 37 dc. Cycki niby bolą, niby nie bolą. Nie wiem co ze mną jest. Mam takie humorki od wczoraj, że lepiej do mnie nie podchodzić. Mój M o byle co obrywa, ale kurde ja nie chce się jego czepiać, a tak samo z siebie idzie ;/ Biedactwo z niego. Wczoraj wrócił do domu po 23-ciej ;/ A co do testowania to od razu piszę, że wcześniej niż niedziela/poniedziałek nie mam zamiaru testować. Większość z Was pamięta jak to było u mnie 2 cykle temu, gdzie rozczarowanie było i to ogromne, prawda? Nie chce znowu tego samego przechodzić.

Casablanca, witaj :) Dopisałam Ciebie do listy.

Wiikki, a kiedy planujesz przestać karmić Nadię? Moje córki miały po 10 miesięcy jak zrezygnowałam z karmienia piersią i żadna z butelki nie jadła. Pytam, bo jak urodzisz to będzie małej ciężko przyzwyczaić się do tego, że jej siostra/brat jedzą z cycka, a ona już nie.

iwo, coś mi tu śmierdzi ciążą :p &&&&&&& za II kreseczki :*

Wandziu, a Ty kiedy testujesz? Myślałaś o wizycie u ginekologa?

Cyntia, &&&&&& za staranka :*

Kinia, przepraszam ale wole poczekać z testowaniem :* <przytul> Ja jutro mam samotny wieczór bez męża. Znowu na 15-tą idzie, a wraca pewnie nad samym ranem :( Szkoda, że daleko mieszkasz. Tak to razem spędziłybyśmy ten czas. Taki babski wieczór :*

aureolcia, nie gniewaj się, ale muszę Ciebie przenieść do poczekalni. Jeżeli będziesz miała ochotę napisać, to daj znać, czy II kreseczki były, czy nie. Widziałam, że jesteś na forum i wypadałoby poinformować, co i jak. Czekamy na Twoją wiadomość od tygodnia i nic.

Starających się:28V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,agamemnon,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
Malusiolka - @ 22.11
aina110 - @ 27.11
Casablanca - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
Listopad
leemonca - @ 29.11 6
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
Anula1988 - @ 2.12
Anna223 - @ 6.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Anka10222 - @ 30.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$, doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia,Amaliee,aureolcia

Ostatnia edycja:
Maluś ja mam dokładnie takie same objawy - piersi nie bolą, ale swedzą i wszystkie inne objawy zniknęły. Ale po mojej temp.można stwierdzić że nic z tego nie będzie, że raczej to zaburzenia hormonów.
Do ginekologa? Przecież dopiero co byłam dwa tygodnie temu. Ja tam nie lubię latać po lekarzach ;-)

Wandzia, rozumiem ale przynajmniej mogłabyś się czegoś dowiedzieć. Też nie lubię po lekarzach chodzić, tym bardziej po ginekologach. Chodziłam tylko ze względu na ciąże :p

Dziewczynki, co dzisiaj robicie na obiad? Mnie wzięło coś na krupniczek i placki z twarogiem <mniam>

Malusiolka ja mam dziś jajka w sosie musztardowym - od dawna za mną chodziły.
Co do wizyty u lekarza - co mogę się dowiedzieć? że mam czekać i chyba tylko...

witam dziewczyny to jeszcze 6 dni do @ a ja już w 99% jestem pewna że dostane piersi coraz gorzej bolą i zaczynam być ciezka taka... a niech to szlak :-(

Aniu- nie trać nadziei. Same wiemy że można mieć milion objawów ciążowych a w niej nie być a może tym razem nafasolke cię bolą?

Malus- rozumiem ciebie, lepiej poczekać ten dzień czy dwa i mieć większą pewność niż nadzieje która prysnie :(

reklama
ja mialam na obiadek pomidorowke z ryzem:):)

a na jutro planuje ziemniaczki, papirusa i salatke z maslanej kapusty z serem salatkowym ogorkiem pomidorem itp

Do góry