reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Zaludniam Łódź, w sumie od niedawna ... Ale dopiero teraz doceniam uroki wsi ...
Co jakiś czas zaglądam i czytam i czuje się tu trochę już jak u siebie :D wiele z Was kojarzę, ale na bieżąco obecnie nie jestem :D

reklama
Casablanca- zapraszamy do wspólnego pisania. Napisz kiedy powinnaś mieć termin @. Listę staraczek prowadzi Malusiolka.

Wanda, Malus- czy któraś się wylamala i zrobiła test?
Ja miałam wczoraj powtórkę z rozrywki. Musiałam leżeć godz bez ruchu by pawika nie puścić i pomogło. Dziś już lepiej chociaż zrezygnowałam z porannej kawy.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
U mnie koniec @, no to zobaczymy co to będzie w tym m-cu......

Casablanka, witam :)
Maluś, ale jestem ciekawa czy tam u ciebie fasolinka sobie siedzi :) nie mogę sie normalnie doczekać tego Twojego testu :)
Kobietka, śliczna betka, ahhhhhh :)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Witam przy kawce.

Kobietka gratuluje.

Agniecha to zaczynamy razem nowy cykl. Trzymam &&&&&&

Casablanka witaj

iwo zdrówka, oby już Cię nie trzymało

Witam z rana :)
@ spóźnia się dziś 3 dzień. Spodziewam się jej od 27 XI ... Dziś z rana beżowa wydzielina, może @ zapowiada się powoli ...

Casablanca - mąż nie może podjechać do apteki, na pewno łatwiej mu będzie się wyrwać niż tobie.

Gochson- dzięki, ja mam dość wrażliwy żołądek i szybko łapię takie świństwa

hej :-)

kobietka piękna beta :tak:

my z mężem postanowiliśmy te trzy miesiące zaczekać żeby tylko wszystko było ok... do marca jakoś damy radę :-D

mój mąż to raczek i się świetnie dogadujemy, choć obydwoje jesteśmy uparci żeby nie powiedzieć zaparci :-D

Casablanca witaj wśród nas :-)

owocnego dnia :tak:

Hej.

Casablanca witaj wśród nas. Dokładniej przeczytam Twoją historię w domu, bo w pracy tylko na chwilkę wchodzę i do tego z komórki.

Iwo ja póki co wytrzymałam.

Dziś rano znowu jakoś zabarwiony śluz, czy plamienie, ciężko stwierdzić. Ale póki co tylko troszkę i już nie ma. Temp taka jak wczoraj, dokładnie. Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć. Wydaje mi się że mam jakieś zaburzenia hormonalne..

reklama
Wanda- ja bym chciała wiedzieć ma czym stoję. Mam skierowania na usg które trzeba zrobić w konkretnych dniach cyklu. Póki nie ma @ jestem w zawieszeniu.
Test leży...

Do góry