reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

hej:)

nie wim co mi sie dzieje z owu... temp ani drgnie... no kurcze

czyzby znow stranocy cykl...

dostalam dzis (w koncu) moje testy owu z allegro... chyba sobie trzasne wieczorkiem..... moze akurat cos rozjasni

reklama
wanda z tą migracją to masz rację :tak: zapewne tak się to skończy, ale nie rozpaczam z tego powodu. byłam już za granicą i widziałam jak i poczułam na własnej skórze z czym to się je. czasami nie jest lekko, ale i tak inaczej niż w tym durnym kraju.
ja już posprzątałam, teraz chwila odpoczynku. humoru nie mam...mój K też...wszyscy się zamartwiają (familia) co chyba nie najlepiej wpływa na jego nastrój. no cóż, będzie co ma być :-(

Malena
masz racje, za granica sa niekiedy ciezkie chwile ale jest o niebo lepiej niz w naszym durnym kraju:no: My jak maz nie znajdzie pracy do wiosny nie wiem czy tez sie nad powrotem ńie bedziemy zastanawiac... Najpierw maz potem ja z dzieckiem. Bo to co tutaj sie dzieje tomasakra... Tam (ja w uk byla,) za jedna wyplate sie przezylo bez duzych wuzeczen a tu sobie wez przezyj za 1200 zl :szok:Nie da sie tego porownac:no:. Ja teraz po czesci zaluje ze nie zostalismy. Plus jest taki ze Jasko ma dziadkow, i chyba innych nie widze

dokładnie missiiss tylko to, że rodzina tu jest to jest ten plus. tym bardziej, że moi rodzice najmłodsi już nie są, mojego K też. moja siostra już od X lat mieszka w UK, mojego K siostra też za granicą. kto się nimi zajmie?? ale jest mus wyjechać, innej opcji nie ma niestety. tak, u nas w kraju dadzą Ci 1200 zl i żyj. opłać mieszkanie, rachunki, zatankuj auto i ile zostaje?? no cóż, nikt w tym kraju nic nie robi aby to się zmieniło więc innego wyjścia dla młodych ludzi nie ma :no::no::no::no:

missiiss kochana, przepraszam. Nie wiem jakim cudem to się stało. Byłam pewna, że jesteś. Błąd naprawiony, dobrze że napisałaś :* Jeszcze raz przepraszam.

iwo, dziękuję że pytasz :* Niby lepiej, bo Roksanka na razie nie gorączkuje (na razie), ale za to marudzi. Oliwka też na razie ok, ale za to M przeziębił się i to fest. Dobrze, że w domu jest, to się wykuruje.

Starających się:28
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,maja 35
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11

kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
Listopad

waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
kontra - @ 16.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka,missiiss1301 hania$,

Witam sobotnio!
Natkusia Ja Ciebie baaaardzo rozumiem. Sama zrobiłam sobie w tym cyklu trochę oddechu od forum i mało się udzielałam ale podczytywałam na bieżąco i udało się nam ujrzeć II. Ale Ty jeszcze nie myśl że ten cykl jest stracony. Jeszcze wszystko się może okazać. Ale jak już troszkę psychicznie się podbudujesz to wracaj do nas szybciutko! Zobaczysz że Tobie też się uda!!!!

suselku Daj znać jak beta!!

malusiolka Zdrówka dla dziewczynek!!

Ja też byłam dziś powtórzyć betę i jestem bardzo ciekawa jaka będzie. Oby przyrost był prawidłowy. Ile powinien wynosić przyrost po 48 godzinach??

SUsel piekna beta:0

mikka a dwa dni temu jaka mialas bete? dzis bedziesz miec wyniki? niby mowia ze rosnie o 100% ale tak dobrze sie na tym nie znam;p

reklama
ale tu cisza dzisiaj. ja juz w domu i myslalam ze bede miala czytania na caly wieczor, ale w weekend zawsze tu jakos ciszej.

mikaa
GRATULUJE! przyrost ponad 2x wiec ekstra! :-)
julia moja beta az taka piekna to nie jest ale mnie zadowala ;-)
natkusia tak mi glupio. czuje sie winna troche bo ja tu ostatnio duzo sie rozgadywalam o testach:baffled: przepraszam Cie kochana. Ty wiesz mam nadzieje ze ja Ci mocno kibicuje i wiem ze juz niedlugo dolaczysz do ciezarowek! bede Cie podgladac na owu napewno. trzymaj sie i wychodz szybko z dolka i testuj niedlugo! mikaa tez na chwile forum odpuscila i jej sie udalo wiec mysle ze ten lub nastepny cykl bedzie zakonczony na zielono ;-)
kontra przykro mi ze @ przyszla :-(

Do góry