reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć dziewczyny

Przepraszam ja na razie nie będę się tu udzielać. Musze odetchnąć.
Temp mam do kitu, dostałam jakiejś cholernej infekcji i cykl pewnie stracony.

Bardzo się cieszę Waszym szczęściem ale zrobiło się tu strasznie ciążowo i choć nigdy mi to nie przeszkadzało to ostatnio łapię dołka.. Do tego stopnia, że jak wczoraj na FB koleżanka wstawiła test pozytywny to wyłam jak bóbr :sorry2: nie wiem co się ze mną dzieje..

Nie bądźcie złe na mnie. Pewnie od czasu do czasu będę wpadać zobaczyć co się dzieje.

jak chcecie to możecie mnie znaleźć na OvuFriend :-)

Przesyłam Wam moc buziaków i za każdą trzymam &&&&&&&&&&&&&!!

Ostatnia edycja:
Witam

Rozpoczynam nowy cykl...@ rozkręciła się już wczoraj wieczorem...Malusiolka możesz mnie zapisać na 16 grudnia bo nie sądzę, żebym znów miła 39 dniowy cykl tak jak ovufriend mi wyznaczył...

Natkusia jeśli potrzebujesz odpoczynku od forum to ok...tylko się nie dołuj :no: Zobaczysz, że Tobie też się uda:tak:...rzeczywiście w tym miesiącu bardzo nam się tutaj ciążowo zrobiło ale ja się cieszę...może inaczej do tego jeszcze podchodzę bo to mój trzeci cykl...może z czasem też będzie mnie to dołowało...tak czy siak trzymaj się i odwiedzaj nas czasami :tak:

Susel Trzymam kciuki za bete :-)

kontra, przeniesiona zostałaś na grudzień :) Trzymam &&&&&& za kolejny cykl :*

susel, mocno ściskam pośladki i mocno trzymam &&&&& aby betka była wysoko :D:*

Starających się:28
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,maja 35
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11

kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
Listopad

waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
kontra - @ 16.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$,

Hej;-) Sobotnio

dzisiaj wolne nareszcie! Ale grudzien bedzie ciezki bo bede miala juz plany do wyrobienia bbrrr.

Susel
&&&&&& za piekna betke ! :tak:

Natkusia
w pelni cie rozumiem kochana, odpocznij odetchnij i wracaj! Choc i tak wierze w to ze nie odejdziesz i za dwa cztery dni wrocisz do nas.
mi jest tez bardzo ciezko bo bardzo bym chciala dzidzie a mam smieciowa umowe i musze czekac, na dodatek maz jest na granicy zwolnienia go z pracy:sorry2:I to jest jeszcze bardziej dobijajace, ze siedze tutaj patrze jak testy sa pozytywne, pragne tego dziecka a? Nie moge :zawstydzona/y: &&& zeby Ci sie kochana nastroj szybko poprawil, moze jakims winkiem przy filmie? I zebys pelna energii i wiary przyszla z powrtodem do nas ! I zarazala nas optymizmem i pozytywna energia!:tak::-*

Natkusia - kochana, moim pierwszym objawem ciąży z Wiktorem był płacz bez jakiegoś powodu. Także nie trać nadziei w związku z tym cyklem...

A ja nie wiem co jest u mnie nie tak, znowu spadek temperatury,a powinien być wzrost. Śluz wg mnie wodnisty... No nic, serduszkujemy.

witam i ja
Natkusia - przytulaski, nie smutaskuj się czasem życie zaskakuje i twoje obserwacje moga się mieć nijak do ciąży, jak nadejdzie twoj czast to i po jedynm serduszkowaniu w cyklu zaciążysz

Wanda - a mi wogóle jakoś ciśnienie zeszło :szok: serduszkujemy się regularnie dziś 16dc wiec gorąco ale jakoś mi popęd maleje;-)poza tym nie mam żadnych objawów owu, może wogóle w tym cyklu jej nie będzie..... w końcu w po 30-tce moga cyć bezowulacyjne cykle

Maluś - jak dziewczynki?

Mississ - skoncentruj się na Jasiu teraz, pomyśl że za jakiś czas nie bedziesz juz mogła mu poświecać tyle uwagi, zobaczysz że wszystko się samo poukłada:tak:

Iwo - no Ty jesteś mniej więcej na tym samym etapie cyklu co ja, ja też dziś 16 dc i nic. Popęd miałam przez kilka dni, jeszcze wczoraj,a dziś jakoś tak z obowiązku, więc sobie nadziei nie robię :-(

Teklunia kochana, obyś miała rację :tak:

reklama
Do góry