reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dziewczynki, jak tam? Jak teściki? &&&&&& za każdą :* U mnie w planach lekkie zakupy, a tak siedzimy w domku. Moje córeczki na razie nie gorączkują, ale co jakiś czas Roksanka ma znowu rozwolnienie. Dzisiaj też mało będę z Wami na forum, bo chce spędzić ten czas z rodzinką, a poza tym trzeba się uczyć, bo we wtorek znowu egzamin. Jak ja tego nie chce :no:

Starających się:28
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,maja 35
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11

kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Listopad

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
kontra - @ 16.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka,missiiss1301 hania$,

reklama
IWO też mam taką nadzieję, tylko, że Nadia przez 1 rok życia to był aniołek z tym, że nie przesypiała nocy, ale była grzeczniutka. Tak mam sporo czasu, żeby nad nią pracować, w środę mamy kolejną wizytę w poradni psychologicznej i dowiemy się jak pracować nad jej zachowaniem.

MALUSIU wiem co to znaczy, ból i swędzenie, moja też to przechodziła jak była już niemowlaczkiem, w sumie to jak u niej rozpoznali skazę białkową i objawy AZS to miała ok 3 tygodni.

SUSEL super, że betka jest :) :*

MALUS jak Roksanka ma ciągle biegunkę to daj jej nifuroksazyd w tabletkach, 1 tabletkę 2 razy dziennie i powinno przejść.

Dawno mnie nie było, ale już nadrabiam, wczoraj trochę czasu z rodziną spędzałam, dzisiaj udało mi się usiąść do komputera w końcu.

witam dziewczyny u mnie jak narazie @ brak, lewy jajnik cos pobolewa ale zaczekam jeszcze z testowaniem. To moj 3 cykl, oby do trzech razy sztuka:blink: pozdrawiam wszystkie i gratuluje zaciążonym:-)

Wanda skok temp po obnizeniu to chyba owu? :-) trzymam kciukasy bo u mnie też to DZIŚ jajnki bolą że hej, wczoraj szalelismy ale moze mała powtórka będzie:tak:

WANDA dziękuję już znacznie lepiej, rzecz mogę, że mi przeszło i dzisiaj czuję się bardzo dobrze :)

Kalisia dawno Cię nie widziałam. No to teraz musi być fasolka :)

Dzisiaj tak jakoś cicho? Ja miałam szalony dzień, musiałam powiedzieć mojemu tacie o ciąży, bo mówił, że ktoś znajomy jego może mi załatwić pracę lepszą, no ale teraz to już nie będę ryzykować ze zmianą pracy, bo co sobie pomyślą - ledwo przyszła i już na ciążowe poszła ;/ O dziwo całkiem dobrze zareagował, powiedział, że to dobrze i że w takim razie Nadię będzie musiał częściej zabierać do siebie :) I że w sumie to chciałby drugą wnuczkę mieć, bo dziewczynki są fajniejsze :D ahhh on mnie ciągle zaskakuje.

Kinia fajnie że już dobrze się czujesz.

Rzeczywiście dziś cicho ale pewnie dziewczyny zapracowane nad fasolkami :) ja już plan wykonalam.

Kinia, biegunka Roksanki na razie przeszła :) Jak dobrze pójdzie, to we wtorek na 10-tą egzamin, na 11:50 szczepienie i między 14-15-tą M jedzie ściągnąć szwy. A tak to u nas dobrze. Dzisiaj byliśmy na zakupach i kupiłam sobie farbę. Mam nadzieje, że nie przesadzę z kolorkiem :p (kolor czerwony podpadający trochę w rudy :p).

wandzia, trzeba być upartym. Bez tego nic nie wyjdzie :)

Dzisiejszy wieczór zaplanowaliśmy sobie przy filmie (nie wiem jeszcze jakim) i przy piwku :) M nie bierze już antybiotyku, a w końcu razem możemy sobie wypić :) A jak u Was?

Iwo bardzo się cieszę :)

Malusiu oby Roksance przeszła biegunka całkowicie. Co do farby to ja też lubię takie kolorki, które widać, a nie są mdłe, bynajmniej ja w takich źle wyglądam :D My dzisiaj też filmik będziemy oglądać, a właściwie to serial, bo my maniaki Supernatural i wyszły nowe odc, których nie widzieliśmy :) Co do filmów to fajny, który ostatnio wyszedł to Dary Aniołów: Miasto Kości, o ile lubicie takie trochę fantasy :) Mam nadzieję, że tym razem egzamin będzie na 100% bo musi być, będę kciuki trzymać.

Ja jutro będę kombinować, żeby dostać się do innej ginki, takiej, do której przed ciążą wcześniej też chodziłam, w sumie to szwagierka chce mnie tam wcisnąć, bo ona stała pacjentka tam, no i ciąże miała tam prowadzoną, a było ciężko, bo po poronieniu. Pani dr jest świetna, kobieta na medal i o dziwo pamięta wszystkie swoje pacjentki, zawsze trochę pogada i do rzeczy kobieta. Też jak trzeba kieruje do szpitala na badania co by nie płacić za dużo :D

Mąż usypia młodą, ja już czekam aż wróci i bierzemy się za oglądanie serialu naszego :)

reklama
Kinia, lubię takie filmy :) Ja z moim lubimy oglądać serial Kości. Z tego co pamiętam, to dzisiaj ma być o 23:00, a teraz oglądamy na DVD "Szybcy i Wściekli". Oglądałam ten film ze 100 razy, a i tak mi się podoba :p Kochana, idź idź do innego lekarza. Nudnej ciąży życzę :*

Ale cicho się zrobiło :p Dziewczynki, a gdzie macie tą nową grupę? Mogę zajrzeć do Was? Przyjmiecie mnie do siebie? :)

Do góry