reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mikka bardzo ladnie na moje oko:)

A my jeszcze troche i na parapetowke sie wybieramy:) na szczescie sa tam moje dwie przyjacioki ktore wiedza o sytuacji:) wiec gitara:)

Ostatnia edycja:
reklama
Susel, Mikaaa - bardzo ładne betki, skoro potwierdziłyście naukowo błogosławiony stan to teraz macie tylko pachnieć niech reszta skacze dookoła, a co!!!! należy się Wam:-):-)

Malena, Mississ - ja już wam kiedys pisałam ze byliśmy zdecydowani wyjaechac, oczwiście cała rodziną bo nie ma sensu się rozdzielać ale los zaczał sprzyjać i zmieniliśmy zdanie, czego i Wam życzę

Wanda - ja sobie nie wyobrażam serduszkowanie z obowiązku, nie wiem jak mój mąż by się czuł w takiej sytuacji tyle że to ja jestem z tych mniej ochotnych :tak::tak: jemu 2 razy nie trzeba powtarzać:-D

Malus a stosujesz już te kosmetyki?

Dzieki!!

iwo wszystko ma swoj etap, najpierw jest luzik, potem seksik na zawolanie, potem sie wszystkiego odechciewa i sie odpuszcza a potem (jezeli w miedzy czasie sie nie udalo) zachodzi sie w ciaze! ;-) mam nadzieje ze nie wejdziesz na drugi etap!

Iwo - nie chodziło mi o taki obowiązkiem jak w ubiegłym i jeszcze wcześniejszym stuleciu ;-) Ale tak aż w trakcie ochota mi odeszła, no ale nie mogłam odpuścić bez dostania swojego :-D

Susel - super, że beta jest i to taka jaka powinna być na tym etapie ;-)

Susel dzieki za wyjaśnienia. Zrobie ten progesteron w tym cyklu po co czekać do kolejnego J. Jak będę miała to wrzucę i będę prosić o poradę. no i gratuluje bety :-)
Natlkusia wszystkie cie chyba rozumiemy . U mnie podobnie. Gdzie nie pójde tam koleżanka/ktoś z rodziny w ciąży. Eh jak wczoraj koleżankę spotkałam i zobaczyłam że jest w ciaży baaardzo się cieszyłam ale jakbym mogła to bym sobie ten jej brzuch przekleiła i już zastanawiałam się jak to technicznie zrobić :-). a mnie ciągle każdy pyta kiedy drugie .... Ale fajnie się rozmawia z ciężarnymi bo to z drugiej strony tak pozytywnie nastraja. One też się przecież starały….no przynajmniej niektóre

Ja jakoś do owulacji łatwo znoszę porażkę ale potem to czekanie 2 tyg mnie dobija. Obiecałam sobie w tym cyklu nie robić testu dopóki @ mi się nie spóźni. no chyba że coś z tym progesteronem wyjdzie nie tak i będę miała jakieś mocne podejrzenia ze jestem w ciąży. przy pierwszej zorientowałam się w 5 dniu a objawy z każdym dniem narastały lawinowo.

Miłej nocki :-)

Dzień dobry czy ktoś dziś testuje?
Jakie plany na niedzielę macie? My w domu, młoda kaszle ale nie ma temperatury więc na samych syropach lecimy. Krucze nawet nie mam z kim jej zostawić.....

reklama
Iwo planów na niedzielę nie mamy, chyba zrobimy sobie rodziny dzień gier. Powiem Ci, że mamy mocno grającą rodzinkę. Dzieciaki uwielbiają grać w takie gry jak Ryzyko, czy Carcassone. Do tego dochodzi Rummikub, Monopol. Oj chyba sobie dziś pogramy ;-)

A mi dziś podskoczyła tempka, ale póki co wzrost z tego spadku do przedwczorajszej więc zobaczymy jutro.

Do góry