reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

julia beta piekna gratulacje ale Ci zazdroszczę
Mychunia ty niebawem tez takiej odczekasz :tak:betyhehe ja jeszcze nigdy nie robiłam bety :happy: człowiek jak młody to niczym sie nie przejmuje, zrobiłam jeden test, uznałam że jestem w ciąży i czekałam na rosnący brzuch, nawet porodu się nie bałam bo stwierdziłam ze skoro weszło to musi i wyjść;-) ech miec znowu te lata:laugh2: :laugh2:

Julka ładna, wysoka beta SUPER! To teraz czekamy na wieści z usg.

reklama
julia też nie znam się na tych cyferkach (beta), ale tak wiele ich u Ciebie, że na pewno wszystko jest ok :tak::tak::tak: oj zazdroszczę :-p ale oczywiście gratuluję :-):-) ja jestem z woj. świętokrzyskiego (Ostrowiec Świętokrzyski), małe miasteczko :-) ale może już wkrótce gdzieś far far away :-D:-D:-D (oglądałam shreka ostatnio:-D:-D) życzę Ci spokojnych już 8 (??) miesięcy :-):-):-)

Malena ja też ostatnio ogładałam tego SHREKA i bardzo mi się podobał, chociaż to jedne z niewielu animowanych co mi się podobają - no jeszcze POTWORY

Andzia super wynik !!!! zobacz jest róznica tygodnia miedzy Tobą a Julką i akurat te wartosći by pasowały.
Chociaż te widełki bety sa bardzo różne.

Ale szalejcie dziewczyny :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Andzia gratulacje :tak:

pięknie dziewczyny :tak: ja dalej czekam na rozwój wypadaków...

a jakie macie dziewczyny objawy?

ja żadne, więc dlatego nie czuję jakbym była w ciąży....

Ostatnia edycja:
Mychunia pociesze cie!!!:-) niemam zadnych objawow:) a moze pojdziesz na bete jutro i w piatek jak bedzie rosnac bedziesz wiedziec z wszystko w porzadku:)

reklama
Do góry