reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Hej dziewczyny :)))

Dawno mnie nie bylo ale bylam w dolku niestety....

Jestem wlasnie po pierwszej wizycie w klinice.... dostalam skierowania na badanie krwi duzooo(TSH FSH OESTRADIOL TESTOSTERON PROGESTERON RUBELLA itd) czy ja musze pojechac na te badania na czczo??? Nikt mnie o tym nie poinformowal..... Do tego...HyCoSy czyli badanie droznosci jajowodow ksztaltu macicy itd. A moj M. ma sie zglosic na badanie jakosci nasienia .....jestem tym troche przytloczona..

Czesc badan musze miec miedzy 1-4 dniem cyklu ( mam 6 cholera) kolejne 21 dnia cyklu.... Teraz wiem czemu tak dlugo zwlekalam :(( przerazaja mnie te ciagle wizyty badania itd.

Jak wasze odczucia po takich badaniach???

Iwo ja za badanie dalam 39zl!;/ aczkolwiek dowiedzialam sie ze sa tansze miejsca, kumpela wlasnie mi napisala ze z 25zl juz badaja bete...wrrrrr

Weszlam w nadzieje ze juz beda wyniki! a tam napisane tylko ze wynik wykonano i nic poza tym...wrrrr pewnie bedzie opoznienie bo niby do 18 powinny byc wyniki!

A wlasnie propo usg jak bedzie to 5tydz. 6 dz. bedzie cos widac? zdaje sobie sprawa ze serduszka moze byc niewidac..

wikki gratuluję :tak::tak::tak:
julia trzymam kciuki za wysoką betę :tak::tak: napatrzeć się nie mogę na Twoją księżniczkę :-) też bym już chciała taką mieć :tak::tak:
u mnie nic ciekawego :eek: dopiero 3 dc buuu...nuda :eek:

Hej dziewczyny :)))

Dawno mnie nie bylo ale bylam w dolku niestety....

Jestem wlasnie po pierwszej wizycie w klinice.... dostalam skierowania na badanie krwi duzooo(TSH FSH OESTRADIOL TESTOSTERON PROGESTERON RUBELLA itd) czy ja musze pojechac na te badania na czczo??? Nikt mnie o tym nie poinformowal..... Do tego...HyCoSy czyli badanie droznosci jajowodow ksztaltu macicy itd. A moj M. ma sie zglosic na badanie jakosci nasienia .....jestem tym troche przytloczona..

Czesc badan musze miec miedzy 1-4 dniem cyklu ( mam 6 cholera) kolejne 21 dnia cyklu.... Teraz wiem czemu tak dlugo zwlekalam :(( przerazaja mnie te ciagle wizyty badania itd.

Jak wasze odczucia po takich badaniach???

Ja tez jestem na etapie robienia badań zarowno ja jak i mój mąż. I nie jest to przyjemne. Ale musimy byc cierpliwe. Ja np ostatnio robilam prolaktynę z obciazeniem- spedzilam 3godz w swojej przychodni. Myslalam ze szlag mnie trafi. I jak tu byc spokojnym. Wiec glowa do góry damy rade. Ja to sobie tlumacze ze inaczej nie będę wiedzieć co jest nie tak. Gorsze byloby siedzenie i nie dzialanie w tej materii.

Julka - strasznie drogo dałaś :szok::szok::szok: co do usg bedzie widac pecherzyk i może zarodek ale serduszko chyba nie

Malena - u ciebie nuda a u mnie 12dc;-) za to w weekend bedzie sie działo :laugh2:
za 2 tyg idę do ginki to poprosze o usg bo chyba z 2 lata nie miałam :no:

Dziewczynki czemu agamemnon nie zagląda?

Wogóle ten cykl mi strasznie szybko leci, ani się obejrze a będę na betę lecieć - TAK SE KRACZE:-D

Ostatnia edycja:
iwo także używaj ile wlezie :-p ja jak już pisałam mam zamiar serduszkować ze zwiększoną częstotliwością :tak::tak: ja weekend w szkole wrrrr :crazy::crazy: co do badań to też warto by było się wybrać, tak kontrolnie :tak:

Dziewczyny beta 5540,13 to dobra?!!! jak to sie sprawdza? lub gdzie?

Malena
przyjdzie czas na ciebie:) tego ci zycze:) a skad jestes?:)

Tamaguczi i brrr dziewczyny nawet niemam pojecia o tym co przechodzicie wiec zycze Wam wytrwalosci ! i oczywiscie pieknego finalu z dzidziusiem u swego boku:):)

Iwa no tez tak mysle, ale musze isc i zobaczyc co tam sie dzieje:)

No to nic jutro dokumenty do firmy skladam o powrot:)

reklama
Do góry