reklama
tamaguczi
Początkująca w BB
Hej dziewczyny ))
Dawno mnie nie bylo ale bylam w dolku niestety....
Jestem wlasnie po pierwszej wizycie w klinice.... dostalam skierowania na badanie krwi duzooo(TSH FSH OESTRADIOL TESTOSTERON PROGESTERON RUBELLA itd) czy ja musze pojechac na te badania na czczo??? Nikt mnie o tym nie poinformowal..... Do tego...HyCoSy czyli badanie droznosci jajowodow ksztaltu macicy itd. A moj M. ma sie zglosic na badanie jakosci nasienia .....jestem tym troche przytloczona..
Czesc badan musze miec miedzy 1-4 dniem cyklu ( mam 6 cholera) kolejne 21 dnia cyklu.... Teraz wiem czemu tak dlugo zwlekalam ( przerazaja mnie te ciagle wizyty badania itd.
Jak wasze odczucia po takich badaniach???
Jestem wlasnie po pierwszej wizycie w klinice.... dostalam skierowania na badanie krwi duzooo(TSH FSH OESTRADIOL TESTOSTERON PROGESTERON RUBELLA itd) czy ja musze pojechac na te badania na czczo??? Nikt mnie o tym nie poinformowal..... Do tego...HyCoSy czyli badanie droznosci jajowodow ksztaltu macicy itd. A moj M. ma sie zglosic na badanie jakosci nasienia .....jestem tym troche przytloczona..
Czesc badan musze miec miedzy 1-4 dniem cyklu ( mam 6 cholera) kolejne 21 dnia cyklu.... Teraz wiem czemu tak dlugo zwlekalam ( przerazaja mnie te ciagle wizyty badania itd.
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Julia jeszcze za wczesnie, żeby cos na usg było.
Iwo ja za badanie dalam 39zl!;/ aczkolwiek dowiedzialam sie ze sa tansze miejsca, kumpela wlasnie mi napisala ze z 25zl juz badaja bete...wrrrrr
Weszlam w nadzieje ze juz beda wyniki! a tam napisane tylko ze wynik wykonano i nic poza tym...wrrrr pewnie bedzie opoznienie bo niby do 18 powinny byc wyniki!
A wlasnie propo usg jak bedzie to 5tydz. 6 dz. bedzie cos widac? zdaje sobie sprawa ze serduszka moze byc niewidac..
Weszlam w nadzieje ze juz beda wyniki! a tam napisane tylko ze wynik wykonano i nic poza tym...wrrrr pewnie bedzie opoznienie bo niby do 18 powinny byc wyniki!
A wlasnie propo usg jak bedzie to 5tydz. 6 dz. bedzie cos widac? zdaje sobie sprawa ze serduszka moze byc niewidac..
B
brrr85
Gość
Hej dziewczyny ))
Ja tez jestem na etapie robienia badań zarowno ja jak i mój mąż. I nie jest to przyjemne. Ale musimy byc cierpliwe. Ja np ostatnio robilam prolaktynę z obciazeniem- spedzilam 3godz w swojej przychodni. Myslalam ze szlag mnie trafi. I jak tu byc spokojnym. Wiec glowa do góry damy rade. Ja to sobie tlumacze ze inaczej nie będę wiedzieć co jest nie tak. Gorsze byloby siedzenie i nie dzialanie w tej materii.
iwo:)
Fanka BB :)
Julka - strasznie drogo dałaś co do usg bedzie widac pecherzyk i może zarodek ale serduszko chyba nie
Malena - u ciebie nuda a u mnie 12dc;-) za to w weekend bedzie sie działo
za 2 tyg idę do ginki to poprosze o usg bo chyba z 2 lata nie miałam
Dziewczynki czemu agamemnon nie zagląda?
Wogóle ten cykl mi strasznie szybko leci, ani się obejrze a będę na betę lecieć - TAK SE KRACZE
Malena - u ciebie nuda a u mnie 12dc;-) za to w weekend bedzie sie działo
za 2 tyg idę do ginki to poprosze o usg bo chyba z 2 lata nie miałam
Dziewczynki czemu agamemnon nie zagląda?
Wogóle ten cykl mi strasznie szybko leci, ani się obejrze a będę na betę lecieć - TAK SE KRACZE
Ostatnia edycja:
Dziewczyny beta 5540,13 to dobra?!!! jak to sie sprawdza? lub gdzie?
Malena przyjdzie czas na ciebie tego ci zycze a skad jestes?
Tamaguczi i brrr dziewczyny nawet niemam pojecia o tym co przechodzicie wiec zycze Wam wytrwalosci ! i oczywiscie pieknego finalu z dzidziusiem u swego boku
Iwa no tez tak mysle, ale musze isc i zobaczyc co tam sie dzieje
No to nic jutro dokumenty do firmy skladam o powrot
Malena przyjdzie czas na ciebie tego ci zycze a skad jestes?
Tamaguczi i brrr dziewczyny nawet niemam pojecia o tym co przechodzicie wiec zycze Wam wytrwalosci ! i oczywiscie pieknego finalu z dzidziusiem u swego boku
Iwa no tez tak mysle, ale musze isc i zobaczyc co tam sie dzieje
No to nic jutro dokumenty do firmy skladam o powrot
reklama