reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

a teraz w ktorym tyg. jestes? i dniu? no i kiedy byla owulacja... to 4 dni...niby malo ale jak na bete moze byc duza...jesli sie zmartwilas i sie czegos obawiasz idz jutro na bete hcg:tak:, bo tak niema co porownywac naszych swiezych wynikow z twoimi z piatku! glowa do gory!!!

reklama
Bylam dzisiaj u lekarza moze by cos powiedziala jakby było nie tak. Dobra ja już o tym nie mysle. Mam skierowanie na bad krwo i bete, ale mam zrobic za 3 tyg przed wizyyta.

Kinia gdzie twoje suwaczki? Zakresu beta sa bardzo różne w pierwszych tygodniach od 3 do 4 cyfrowych. Na twoim miejscu wogóle bym sie nie przemowala.

Tylko troche wsciekla jestem, że nie dostalam L4, ale pani dr stwierdzila, że jeszcze na ciazowe za wczesnie, i musialaby mi jakies inne wystawic i kombinowac :/

Hej dzalchy;-)

Wikki
gratulacje :-)

Mychunia
&&&&&& zeby wszystko bylo dobrze i by fasolek sie mimo wszystko rozwijal :tak:

Kinia
co Ty sie martwisz, nunuńu, w Twoim stanie to nie wskazane:tak:Wszystko jest napewńo dobrze! Z reszta zobaczysz na wizycie :tak::-)

Malusiolek
jak tam atmosfera w domku? Przeszlo troche tesciom?:sorry:Mam nadzieje , ze juz atmosfera sie ciutke oczyscila!

piaska
a bete robilas! Juz jedna tutaj po odlozeniu dupka czy lutki nie dostala okresu a II kresek :-D;-) A jak tam tempka Twoja?

a ja po pracy, dzisiaj tekst miesiaca.... Jedna babeczka przyszla starsza, bo dzis to mielismy geriatrie na salońie:-D I mowi wzdychajac... Bo ja juz tyle lat jestem członkiem..... A ja w smiech:-DDobrze ze schowana bylam za monitorem, tylko kolezanka sie powstrzymywala przed smiechem bo byla na widoku;-)Hehe. Jeszcze musze sie pouczyc :baffled: Znow bede jutro nie przytomna. Jeszcze na dodatek trzeba wczesnie wstac bo szyby skrobac... Zimnnica sie straszna robi bbrrrr
ciekawe kiedy u mnie owu bedzie....:eek: Mialam byc grzeczna:-D Nie no nie moge teraz a sio mysli a sio!!

Missi dzięki :*

Wiecie co wczoraj napisalam na lipcowkach przedstawilam się ladnie i ... Wszystkie dziewczyny mnie olaly i nie odpisala żadna :( i jak tu zawitac na lipcowki :(

reklama
Do góry