reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Zobacz załącznik 589229Łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
złapane!

centka, szpiegu z krainy deszczowców :D
Ja też siedze dużo na ovu, tez przeglądam, porównuje ale jakoś nie właziłam na jej wykres. No jeśli takie klocki sa grane to bez przegięć. Mam nadzieje, ze pojawi sie tutaj za jakiś czas i wyjaśni o co kaman.

Każcie mi spadać od komputera :(

Ostatnia edycja:
agamemnon, spadaj od komputera, a zarazem zostań :D Spadaj robić dla mnie zapiekankę, bo ja już się pakuję i jadę z dziewczynkami do Ciebie na dzisiejszy obiadek <mniam> :-D:-D:-D Co do lamorelki, to też mam nadzieje, że niedługo nam napiszę o co z tym chodzi. Tylko najlepsze jest to, że nam piszę o teście, który zrobiła, a innym, że jeszcze nie testowała :szok: głupieje MNa7Vqu.jpg

Na obiadek mam ziemniaczki, karkóweczkę pieczoną (z wczoraj trochę zostało) i dorobię trochę kotletów z piersi kurczaka + surówka z ogórka :)

centka, nie obwiniaj się znowu, bo to nie Twoja wina. Jak będziesz nadal pisać, że wszystko przez Ciebie, to ja Ci dam z takiej pałki jak dałam wyżej w dupę :-D:-D:-D

zeberka, ładny teścik i dziękujemy za fluidy :* Jakby to nasza Kochana Tekla napisała "łaps, łaps" :D :-D

Załączniki

• MNa7Vqu.jpg
    MNa7Vqu.jpg
    1,4 KB · Wyświetleń: 117
Malusiolka, dawaj :-) Zapiekanki starczy dla trzech !

To jest moje drugie forum na jakim jestem. Jak zaszłam z synem w ciążę to też na jakieś trafiłam, a później przeniosłysmy się w kilkanascie osób na forum zamkniete i tam przyjaźnie trwają do dzisiaj i forum też (ja od 2 lat tam nie jestem z przyczyn różnych różnistych) ale kontakt z dziewczynami mam na FB :happy:
Nie mam zamiaru stąd iśc tylko dlatego, że komuś chciałoby się robić mnie w bingobango. Jestem tu po to aby dowiedzieć się paru rzeczy aby móc porozmawiać. No i łapać te ciążowe fluidy, żebym się jakoś zaraziła. Może jakoś wiatropylnie mi się uda zajść skoro chłopiny przy sobie nie mam, nie wiem :-p
Tak więc centka, nie rób scen i nie rób wiochy, żadne tam ze sobie gdzieś idziesz czy co. Bo Anglia duża nie jest, znajdą Cię i po grzbiecie dostaniesz i się skończy, no. Kapejszyn?! :rofl2:

Dziewczyny ja też łapię fluidy..łaps..łaps..łaps :-)

Tekla trzymam kciuki za betę

Centka niezły robal Ci się przyplątał ;-)

U mnie dobrze, weekend zleciał szybko -za szybko. Jak zwykle miło spędzony w gronie rodzinnym - z moimi chłopakami.

Agamemnon- nie mam wehikułu ale może jakaś wciągająca książka dla zabicia czasu.
Ja też z mamami z 2005 przeniosłam się na forum prywatne. Pisałam wam już wcześniej.
Czy twój syn ma katar? Objawy które opisałas pasują do przeziębienia.

Mama Tomeczka- ja też nie lubię niezapowiedzianych gości a szczególnie z daleka. Sama się zapowiadam i oczekuje tego od innych.

Malusiolka- czyli może być obsuwa cyklu u ciebie?

U mnie oprócz pleców od wczoraj piersi jak kamienie. W pracy powiedzieli że wyglądam inaczej. Gdyby nie 20dc to bym się ciąży doszukiwala. :-)

cześć Dziewczyny, oj ostatnio coś nie ogarniam forum :) wystarczy nie być tu przez 2-3 dni i zaległości są straszne...
tyle co udało mi się wyczytać najważniejszego, to gratulacje dla Zeberka, Tekla &&& za betę, ale teścik wygląda świetnie
w weekend byliśmy z M. poza miastem i nie miałam dostępu do neta, dodatkowo znów mi się przeziębienie przyplątało i co najlepsze dokładnie dzień po ovu (miesiąc temu była identyczna sytuacja) - nie rozumiem jak ten mój organizm działa i czemu jak następuje skok temp. to na drugi dzień ja jestem chora...? dziś już jest lepiej, ale wczoraj miałam masakryczny katar
MamaTomeczka w sobotę i w niedzielę nie ćwiczyłam, bo katar nie pozwalał mi nawet normalnie oddychać, ale dziś wieczorem "skalpel" do zrobienia, więc mam nadzieję, że poćwiczymy razem, dziś było ważenie, i po 2 tygodniach ubyło mnie 1,5 kg i obwody też się zmniejszyły, więc nie zaprzestaję i ćwiczę dalej :)

i pozdrowionka dla wszystkich ze słonecznego Krakowa :-)

Ostatnia edycja:
Hejka. Przepraszam że tak się wtrącę, jednak chciałam Was poinformować że dostałam krwawienia i juz jest typowa @. Po niej ide na kontrole.

Wam jednak kobietki życzę wszystkiego co naj. Spełnienia marzeń, a co najważniejsze szybkiego ujrzenia II kreseczek i zdrowych fasolek.

reklama
Miminoo, witaj Kochana :* Po kontroli napisz co i jak u Ciebie. Trzymam kciuki aby było dobrze &&&&& :*

centka, ja też jestem zodiakalny Byk :D Kochana, kiedy masz urodzinki? Ja jestem z 4 maja :D Co do mojego ciśnienia, to przy dwóch ciążach ginekolog kazał iść ba dania, bo miałam bardzo wysokie. U mnie babcia, mama i siostra chorują na nadciśnienie. A przy takich nerwach na pewno u mnie może być to samo. Wiem, że nie powinnam się denerwować, ale nie mam jak. Jak się ma taką popieprz**ą teściową i popieprz**ego teścia, to tak jest. centka, uwielbiam placki ziemniaczane <mniam>

iwo, możliwe. Ale szczerze napiszę, że nie wiem jakiego psikusa zrobi mi w tym cyklu mój organizm :) Trzymam za Ciebie &&&&& aby ten cykl był Twój :*

Conto, witaj :*

Do góry