reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

centka, hehe.. Twój R jest z tego samego dnia co moja Oliwka :D

Leemoncia <przytul> Czasami dla naszych Panów przydałoby się dać z pałki w łeb, aby rozum z dupy do głowy przeszedł. Jakiś czas temu mój też mnie olał. Nic nie powiedział, że zmęczony, tylko poszedł spać. Ale się wtedy wkurzyłam, bo ja głupia czekam, przygotowuje ciepłe jedzenie jak wchodzi do domu, a ten idzie spać i tu nie ma przytulanka. Rzadko kiedy przytulamy się, bo on dużo pracuje, a ja zajmuje się domem i dziećmi i też czasami potrzebuje odpoczynku. Ale skoro przytulanko było dawno, to mógłby się trochę wysilić.

Phoebe, nieźle. Ale skądś się to musi brać skoro 3 latek takie testy daje.

reklama
Centka, bede trzymac ten bilet, po terminie go najwyzej wywale.
Malusiolka w tym wypadku to wiem skad sie to bierze. Z TV, gier i braku konsekwencji. Kiedys na urodzinach tez maly dawal niezle popalic, to jego ojciec powiedzial XXX dzisiaj byles bardzo nie grzeczny, nie dostaniesz iPada (tak 3 latek gra) a za sekunde maly sie rozwyl i tatus sam mu w reke wcisnal zeby byl spokoj. Nie powiem ze moj 5 latek nie gra, bo ma starszego brata i czasem razem graja w gry typu Lego Indiana Jones, Piraci z karaibow itp, ale tamtem lubi bijatyki, co pozniej przenosi to w real.

buuu, właśnie się dowiedziałam, że nie zakwalifikowałam się na wyjazd szkoleniowy do Izraela... (mam szansę w przyszłym roku, tylko a nóż wtedy będę kobitką z brzuszkiem:) oby tak było)
no nic, teraz liczę, że może uda się jeszcze do Szwajcarii pojechać w grudniu...
pożyjemy, zobaczymy
Centka, a gdzie Ty dokładnie w Anglii mieszkasz? pytam, bo moja siostra mieszka z rodzinką w Londynie

Cześć dziewczyny.
Próbowałam znaleźć poprzednią listę, ale się nie dokopałam... Straciłam cierpliwość...

Za to wrzucam fotę, choć przyznam, że nadal jestem w szoku !! I od godziny siedzę i myślę: jak, kiedy ??

DSC_1386.jpg

Załączniki

• DSC_1386.jpg
    DSC_1386.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 68
reklama
tekla - gratuluję, betka wzorcowa - łapię fluidy łaps,łaps :)
wanda_23 - ale fajne II - to super miłe, gdy nieoczekiwanie się pojawiają... gratki - i ja też zamawiam takie na koniec października :)

Do góry