reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Natkusia jestem jestem ;) wczoraj byliśmy na weselichu więc od rana przygotowania, a później tany tany. Jak się czujesz? jakieś objawy ciąży? Ja dziś robiłam test - coś się pojawiło... meeega blade, nie wiem po jakim czasie bo jak po 30 min poszłam do łazienki to zobaczylam - ale to chyba przebarwienie, dopiero 8dpo u mnie więc mega za wcześnie. Jutro zatestuje chyba jeszcze raz...

Cyntia
jaki piękny suwaczek!!!

Co do wypadania włosów... ja mam istny armagedon!!! Od wyjścia ze szpitala po porodzie chłopców włosy mi lecą garściami. Na podłodze wszędzie leżą moje włosy, co chwile trzeba odkurzać... na szczęście odrastają mam teraz pełno takich sterczących krótkich ...

reklama
hej:)

Iwo wiesz co tez juz postanowilam ze ograniczam prostownice a suszarke juz napewno! no od jutra bede miec saszetki do picia na wypadanie wlosow, leczniczy szampon mam, i wlasnie mysle o tym seboradin kiedys mialam moze bedzie poprawa...ale za nim kupie szybko polece jeszcze prywatnie do dermatologa....na konsultacje.
Podciecie pomaga? ja mam dlugie...zapuszczalam na slub.

Mychunia a co bierzesz jak cie dopada to lysienie plackowate?

tekla23 no to super ze rosna z powrotem:) to czekamy jutro na wiesci:)

Emaila kurcze kochana, jak to jest ze jak czlowiek chce to niemoze??!;/:( niesprawiedliwe to.

No ja juz chyba z tym miesiacem dam sobie spokoj musze sie troche podleczyc...aczkolwiek slyszalam ze ciaza pomoga na wwlosy:)

mam środek od dermatologa na sterydach... jak się pojawiają placki tydzien dwa razy dziennie smaruję, a potem raz na tydzień jak jest potrzeba....

ale martwią mnie te włosy, które mi lecą garściami... podobno neril pomaga

julia, mychunia Mnie tak masakrycznie włosy wypadały po porodzie, że aż mi się zakola zrobiły :no: A teraz mam takie mini "kućki" w tych miejscach. Na szczęście odrastają, ale było bardzo widać prześwity :szok: Może warto byłoby jakiegoś innego lekarza zapytać???
tekla ja z włosami mam teraz to samo.
mychunia nie zazdroszcze problemu z kolegą :( Ciezka sprawa... :/
kobietka, phoebe &&& za ten cykl :*
natkusia Ja się czuję ok. Chciałabym tylko ostatecznie już wiedzieć na 100% że @ przyjdzie lub nie :p A Ty jak tam?? Przeczucia dalej są? &&&&& :)
Kinia Musicie interweniować, bo rzeczywiście poważna sprawa. Wiem, że mnie moja mama przenosiła jak byłam mama do innego przedszkola bo właśnie zamkłam sie w sobie bo inne dzieci mnie biły... Więc zbadajcie problem.
lamorela To już masz tak mega negatywne nastawienie?? W sensie jesteś już pewna że @ przyjdzie??
Cyntia Na pewno wszystko będzie dobrze :* Trzymam &&&&
wiikii Dziękuję za kciuki, choć ja mam przeczucia że tym razem nic z tego... No cóż, zobaczymy....
piaska To super ze swapa udana :)
agamemnon No to kciuki aby Wam się udało ;)
emalia Współczuję :( &&& za ten cykl :*

Dziewczyny jak powinna "wyglądać" szyjka przed @? Bo mam wyjątkowo otwartą i miękką... No i jest tam dosyć "wilgotno"... To chyba jednak znak że @ idzie wielkimi krokami... :/

Zbadałam się jeszcze raz i nie jestem do końca pewna czy ona jest otwarta czy zamknięta czy pośrednio, chyba tak pośrednio... W każdym bądź razie na pewno jest rozpulchniona, więc to już chyba wystarczy, że @ idzie. Przepraszam, że takie wywody, ale nie znam się na badaniu szyjki i tego jak ona powinna wyglądać w danym czasie cyklu... ?? Czy któraś z Was wie jak powinna wyglądać przed @ a jak przy ewentualnej ciąży? Tak z ciekawości (bo na ciąże raczej nie liczę)... ??

Witajcie, ja rozpoczęłam niedziele poranną pobudką ok 6.30 obudził mnie ból brzucha i niestety ale wredna małpa @ przyszła, oboje z G jesteśmy bardzo zawiedzeni bo ten cykl był maksymalnie wykorzystany a tu D...A :-( :-( :-(.

w ciazy powinna byc chyba wysoko zamknieta i twarda ;p tak wiekszosc osob pisze ;p czasami tez cos slyszalam o rozpulchnieniu ale ja nie mam pojecia jak ma to wygladac ;p ale jak rozpulchniona to i tak zamknieta ;p otwiera sie na @ a skoro w ciazy malpy nie ma to powinna byc chyba caly czas zamknieta ;p

tylko że szyjke trzeba badac codziennie o tej samej porze, w tej samej pozycji . gdyz szyjka w ciagu dnia moze zmieniac swoj stan :p

reklama
Hej kochane
widze ze glupie @ hurtowo przychodza:confused2: mi sie juz powoli konczy ale bol mam w pachwinach jak na poczatku kazdej ciazy. Wnerwia mnie to, tak dawno nie mialam okresu ze juz zapomnialam jak to jest :huh: Mam nadzieje ze do srody mi przejdzie bo mam gina w czwartek.
dzisiaj sie musze trochepouczyc do nowej pracy, wczoraj niczego sie nie nauczylam bo ludzi nie bylo, przesiedzialam u nich 5 godzinek i pojechalam bo z nudow i ogladańia kotow na allegro i googlach spiaca sie zrobilam. Jutro podpisuje umowe i od wtorku heja do pracy :) ciesze sie ogromnie :)

A jak dziewczyny ktore mialy testowac na weekend? Bo nie moglam znalezc info...

Co do szyjki, nigdy nie potrafilam jej rozroznic, ale jak zaczynal mi sie okres to poczulammjaka totwarya hehe :)

Ide z mlodym na dwor milej niedzieli wpadne do was pozniej ;)

Do góry