reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Cyntia- jak się dziś czujesz ? kochana trzymam mocno za Was kciuki, ja wiem ,że się boisz i ,że może nie chcesz się zbyt wcześnie cieszyć ,ale pamiętaj ,że jeśli my nie będziemy wierzyć w nasze dzieci to kto będzie w nie wierzył? staraj się łapać każdą chwilę i cieszyć się nią bo sama wiesz jakie to potrafi być ulotne , wiem ,że może łatwo mi mówić ,ale ja też poroniłam i przysięgłam sobie ,że będę wierzyć w moje dziecko ,że jest silne i damy radę i chciałabym bardzo się cieszyć każdym wspólnym dniem nam danym, a jak będzie w praktyce to zobaczymy....

Lamorelka- a Ty jesteś przed terminem @ jeszcze czy już po ????

Kinia- no ja jako dziecko miałam leżakowanie w przedszkolu mimo ,że już nie sypiałam w dzień i co w efekcie wynikło ? a no moja mama codziennie prała pościel z przedszkola bo ja sikałam na potęgę , jak mama mnie prowadziła do przedszkola to ryczałam jak bóbr po prostu , nie cierpiałam przedszkola , a moja mama o 8 rano miała zawsze autobus bo pracowała poza miastem , tata w pracy ,a ja w przedszkolu i wyjścia nie miała w sumie za bardzo.

no u mnie coś dziwnego się dzieje w tym cyklu , bo mi znowu temperatura spadła :confused2: i nie wiem czy ja w końcu miałam tę owulację czy nie???wczoraj test owu pozytywny więc może jeszcze przede mną ta owulka jak myślicie ????

reklama
Kobietka
a jak dzisiaj test owu ci wyszedl? Zeby byla owu musza byc 3 tempki do gory.

Ja jestem ciekawa czy ja bede miala owu w tym cyklu, dzieki tym ziolom. Musze lebiodke jeszcze kupic i domieszac.

Kobietka
a jak dzisiaj test owu ci wyszedl? Zeby byla owu musza byc 3 tempki do gory.

Ja jestem ciekawa czy ja bede miala owu w tym cyklu, dzieki tym ziolom. Musze lebiodke jeszcze kupic i domieszac.

nie robiłam dziś testu owulacyjnego bo wczoraj był pozytywny więc wnioskuję ,że jeśli owu jeszcze nie było to lada moment będzie , delikatnie czuję prawy jajnik dziś ,ale to leciutko więc na razie nie zaznaczam na wykresie tego , w każdym razie jakby nie było jeśli plemnik ma dotrzeć do celu to dotrze ,a jak nie to innym razem , staram się tak na to patrzeć żeby nie ześwirować jak @ przyjdzie.

Witam

Wczoraj nie miałam czasu, żeby zobaczyć co tam naskrobałyście ale już nadrobiłam wszystko:-)

Lamorela wszystko ok??? powtórz test jeszcze raz...trzymam kciuki

mikaaa ja gdzieś kiedyś słyszałam, że przed przyjściem @ jest twarda i rzeczywiście u mnie była bo sprawdzałam i wydawało mi się, że jest dość nisko ale tak na prawdę nie wiem :zawstydzona/y:
Jak ktoś ma wiedzę na ten temat to proszę podzielicie się jak to jest z tym wyglądem szyjki bo ja chętnie chciałabym się do edukować :tak:

Jej ale mnie sen zmógł :eek: właśnie wstałam z 3h drzemki.. dobrze, że mam wspaniałego męża i wziął się za obiad

Co do szyjki to podobno ma być twarda, zamknięta i wysoko.. ja miałam taką przy Michale na początku a teraz mam twardą, zamkniętą i średnio wysoko i ona z temperaturą napawają mnie dużym optymizmem :-)

Tekla Kochana mocno trzymam za Ciebie &&&&&&&&& i oby kreska ścieniała! Objawów to ja mam mnóstwo :-D ale grzecznie czekam

Mika powiem Ci, że czuję się różnie ale ogólnie ok a Ty jak tam? Też chciałabym już wiedzieć :-)

Andzia przykto mi że wredota przyszła..

Kobietka może owulka będzie dzisiaj jeszcze.. jak tempka spadła to znaczy że owulki nie miałaś :no::-( zrób test dzisiaj jeszcze

Kobietka
a no chyba ze takie masz podejscie ;-) To fajnie :) ja to nie wiem kiedy sie doczekam normalnego wykresu na ovufriendzie.

Natkusia
ja bylam taka senna jak bylam w ciazy na poczatku przez kilka miesiecy :-p Meza masz kochanego , moj to len i jakby widzial ze ja spie i Jasko to sam by pewnie komara ucial a nie za obiad sie wziol hehe ;-)

Misis z tym spaniem też tak miałam ;-) może to jest kolejny znak.. zobaczymy :-) na razie czuję, że się nakręcam :confused2:
Jak tam.. od jutra zaczynasz? :-)

Natkusia
no to &&& trzymam :-) Jutro umowe podpisuje, zobaczymy co mi tam zapropońuje. I ciekawe czy ma jakies ubezpieczenie dodatkowe dla pracownikow. Jak nie to przed zaciazeniem musze jeszcze jakies sbie wykupic. Ciesze sie na ta prace mam nadzieje ze edzie mmi sie podobalo :tak: Ej!!! A Ty nie testujesz?? Jutro bedziesz? Bo ja sie doczekac nie moge :)

reklama
Misis testuje we wtorek :-) choć i tak to może być za wcześnie bo będzie 9-10dpo :tak: jutro nie testuje bo rano jadę do szefowej przedłużyć sobie umowę i w razie czego nie będę miała wyrzutów sumienia :-D no to ubezpieczenie koniecznie :tak:
Jutro podpisujesz umowę a kiedy zaczynasz, jutro też?

Do góry