K
kobietka22
Gość
Cyntia- jak się dziś czujesz ? kochana trzymam mocno za Was kciuki, ja wiem ,że się boisz i ,że może nie chcesz się zbyt wcześnie cieszyć ,ale pamiętaj ,że jeśli my nie będziemy wierzyć w nasze dzieci to kto będzie w nie wierzył? staraj się łapać każdą chwilę i cieszyć się nią bo sama wiesz jakie to potrafi być ulotne , wiem ,że może łatwo mi mówić ,ale ja też poroniłam i przysięgłam sobie ,że będę wierzyć w moje dziecko ,że jest silne i damy radę i chciałabym bardzo się cieszyć każdym wspólnym dniem nam danym, a jak będzie w praktyce to zobaczymy....
Lamorelka- a Ty jesteś przed terminem @ jeszcze czy już po ????
Kinia- no ja jako dziecko miałam leżakowanie w przedszkolu mimo ,że już nie sypiałam w dzień i co w efekcie wynikło ? a no moja mama codziennie prała pościel z przedszkola bo ja sikałam na potęgę , jak mama mnie prowadziła do przedszkola to ryczałam jak bóbr po prostu , nie cierpiałam przedszkola , a moja mama o 8 rano miała zawsze autobus bo pracowała poza miastem , tata w pracy ,a ja w przedszkolu i wyjścia nie miała w sumie za bardzo.
no u mnie coś dziwnego się dzieje w tym cyklu , bo mi znowu temperatura spadła i nie wiem czy ja w końcu miałam tę owulację czy nie???wczoraj test owu pozytywny więc może jeszcze przede mną ta owulka jak myślicie ????
Lamorelka- a Ty jesteś przed terminem @ jeszcze czy już po ????
Kinia- no ja jako dziecko miałam leżakowanie w przedszkolu mimo ,że już nie sypiałam w dzień i co w efekcie wynikło ? a no moja mama codziennie prała pościel z przedszkola bo ja sikałam na potęgę , jak mama mnie prowadziła do przedszkola to ryczałam jak bóbr po prostu , nie cierpiałam przedszkola , a moja mama o 8 rano miała zawsze autobus bo pracowała poza miastem , tata w pracy ,a ja w przedszkolu i wyjścia nie miała w sumie za bardzo.
no u mnie coś dziwnego się dzieje w tym cyklu , bo mi znowu temperatura spadła i nie wiem czy ja w końcu miałam tę owulację czy nie???wczoraj test owu pozytywny więc może jeszcze przede mną ta owulka jak myślicie ????