reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
lamorelka, może test był wadliwy? Poczekaj jeszcze trochę i idź do lekarza. Możliwe, że owulacja się przesunęła. Skoro nie ma @, to jest szansa. I nie denerwuj się. Ja trochę odpuściłam i staram się myśleć pozytywnie. Musisz też spróbować. Wiem, że nie jest łatwo, ale musisz.

mychunia to pocieszylas mnie...widze jakas nadzieje ze cokolwiek to bedzie to na jakis czas bede miec spokoj. ja obawiam sie ze moze to byc lysienie androgenowe...bo przod mam przezedzony....tyl niby ok...ale to chyba tylko dziedziczne jest tak?
No to ten kolega nachalny jest;/

Malusiolka najgorsze jest to, że rozmawialam i uslyszalam, że nie ma opcji, żeby ktos się nia zajal w tym czasie, bo Pani musi pilnowac dzieci :/ mimo, że ona potrafi zajac się spokojnie puzzlami czy rysowaniem. W poniedzialek musze isc jeszcze do dyrekcji pogadac, jak nie to rozwazam też zmiane prz2dszkola. W poprzednim przedszkolu byla przyjeta w wieku 2 lat, i nikt jej nie kazal spac jak nie chciala. Szla do starszej grupy i to nie byl problem.

Malusiolka jakiego szamponu i odzywki używasz przeciw wypadaniu włosów? U mnie to tragedia, ale ja znam przyczynę, karmienie piersią. Straciłam już na pewno 1/3 włosów, licze że w końcu mi odrosną. Jak po porodzie mi zczęły wypadać to się wystraszyłam w ilości hurtowej ale juz do tego pzywykłam, że mam na głowie prześwity skóry.

Lamrela &&&&& zrób jutro rano test

Mikaa, Natkusia za Was dziewczyny kciuki zaciśnięte za II

Cyntia, mam nadzieje, że te plamienia szybko przejdą. A we wtorek leć do lekrza, jeśli będzie tego wiecej nie zastanaiaj się i leć na ginekologiczną izbe przyjęć, zrobią Ci usg i bedziesz spokojniejsza

Idę poczytac i spać dobranoc

Kinia to dziwne ze niemoze robic w tym czasie czegos innego...mojej znajomem wychowawczyni powiedziala ze syn niechce klasc sie i bawi sie gdzies z boczku:) wiec wszystko jest mozliwe nawet halasowal...po jakims czasie troszke sie przekonal i teraz nawet sie polozy:) musial sie poprostu przyzwyczaic...wez porozmawiaj z dyrektorka i tyle! trzymam kicuki za sprawe:)

reklama
Kinia, dziwne są te kobiety. Najlepsze jest to, że się znacie i powinny zrozumieć. Ale skoro nie pomaga, to dobry pomysł iść do dyrektora. Po to pracują w przedszkolu, aby dbać o te dzieci, a nie znęcać się nad nim i psychicznie ;/

cenka Kochanie, na serniczek skusiłabym się :D Mój M to łasuch na słodkie. W planach mam zrobienie babeczek cytrynowych tak by dziewczynki też zjadły :) A co do spania, to ja też nie zasnę. Zawsze jak mój pracuje w soboty na nockę, to zasypiam dopiero jak on wraca. Jakoś pusto jest w łóżeczku bez męża i zimno :p Trzymam &&&&& za jutrzejsze śniadanko :D Oby nic nie eksplodowało, bo musi zostać na inny dzień :-D

wiikki, kiedyś kupowałam specjalny w aptece (nie znam nazwy), a od dłuższego czasu myję głowę szamponem head&shoulders, a odżywkę używam pantene. Jak używałam szampon i odżywkę z tej samej formy, to miałam problem z włosami ;/

Uciekam spać. Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
Do góry