reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny dzięki za odpowiedź, napewno pójdę w poniedziałek, a jak to nie pomoże postaram się poszukać innego przedszkola. To co się z nią dzieje później w domu jest okropne, ja aż się boję co będzie dalej. Najlepsze jest to, że są dwie sale i mogłaby siedzieć w tej drugiej, ale nie, bo przecież nie może tak być i koniec. A nikt nie bierze pod uwagę stresu jaki przeżywa dziecko, mój A. się wkurzył i stwierdził, że pójdzie tam ze mną w pn - może być ciepło :)

reklama
Julka - a masz farbowane wlosy? myślę że trzeba zrezygnować z suszarki, prostownicy, w głowę wcierać lotiony np.Seboradin, podciąć włosy i brac witaminki i po 3 m-cach powinno być OK
bierzemy sie w garść i nie płaczemy :tak:

Lamorelka -dlaczego ty do poczekalni???

Natkusia - jeszcze tylko 2 dni niepewności :-):-):-) mam nadzieje że twoje odczucia się nie zmieniły

Cytnia - jak dziś się czujesz? Proszę odgonić złe myśli. To że poprzednio straciłaś fasolke nie znaczy że teraz będzie źle. Dobrze by było sie skonsultować tak dla własnego spokoju.

Witam z rana. Jestem po wczorajszym SWAPie mega zadowolona, mam kilka naprawdę cennych łowów, a poza tym się nagadałam z dziewczynami. :-) Atmosferka super i wiele się można ciekawostek o tym co się dzieje w mieście dowiedzieć :-)

Witam sie z poranna kawa!
Od piatku nie mialam czasu zeby do Was zajrzec, na szczescie juz jest po imprezie urodzinowej meza. Zaraz lece czytac co u Was, bo widze ze jest co nadrabiac. Niestety w piatek @ do mnie przyszla, takze po bedzie trzeba zaczac nowy cykl staran.

Witam się porannie :-)

U mnie nadal ból podbrzusza i jajniki.. jestem 7-8dpo :tak: czytałam o bólu implantacyjnym, może to jest to? Terminowo by się zgadzało..

Lamorela może test wadliwy? Jakie to głupie..

Kinia na prawdę dziwne :confused2: to jest takie zmuszanie dziecka..porozmawiaj z dyrektorką ..

Iwo przeczucia nadal mam dobre ;-) we wtorek mam 9-10dpo więc nie wiem czy test wyjdzie ale jestem dobrej myśli :-D

Piaska pochwal się! :-)

Buziaki :*

hej dziewczyny!
Wracam do Was. Pożegnaliśmy właśnie M :-( Jedyne pocieszenie jest takie, że będzie za ok 2,5tyg no ale na 3 dni.
Boże jak mi dzisiaj ciężko na sercu.......
Czas wykorzystaliśmy na maxa ;-) Wszystko działo się w dniach płodnych i na owulację też trafiliśmy więc zostaje tylko czekać. Oczywiście, żeby było wesoło to przyplątał mi się jakiś grzyb już pod koniec na szczęśćie dni płodnych (chyba od nadmiaru tarcia haha) ale na szczęście postać łagodna i da się żyć ;-)
Nie dam rady Was nadrobić tak jak bym chciała ale co nieco poczytam....

Kinia no nie może być tak, że zmuszają dziecko do spania. Pogadaj z dyr o tym. Wiem, że u nas jest tak, że sie pisze ewentualnie oświadczenie, że dziecko w dzień nie śpi i wtedy nie jest kładzone.

Cyntia, ja przez pół ciąży miałam śluz beżowy i wszystko było ok. Taka ma uroda :)

Piaska, pokaż co zdobyłaś :happy:

natkusia, to oby to był ten ból o którym myślisz :tak:

reklama
Witam . Gratuluje tym co ujrzały II kreseczki a za te co jeszcze czekają trzymam kciuki.
U mnie po raz 17-ty lipa. Nieproszona wredota przyszła o czasie. Nie mam już siły przezywać comiesięcznego rozczarowania tym bardziej ,że z poprzednią dwójką dzieci zachodziłam w 3 cyklu starań a tu już minęło ponad półtora roku.
Pozdrawiam Was.I ewentualnie możecie mnie przepisać na 08.11/ 18 cs.

Do góry