reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Aaa takie buty :-) Nie no jasne umowe trzeba przedluzyc:) Umowa na kilka lat by sie przydala ;-) A ja jutro podpisuje umowe i od 15 tego zaczynam. Pewnie 3 miechy okresu probnego to do 15 stycznia a pozniej jak bedzie ok to da na dluzej. Chcialabym na wiosne kredyt wziac na remont mieszkania tylko musimy sie ciut odbic finansowo

reklama
Ech, jestem chora. Wczoraj mnie przewiało na polibudzie, a powrót do domu doprawił. :crazy:
Idę leżeć w łóżeczku i pić herbatę z domowym soczkiem malinowym.

Leemonca dużo zdrowia, ja dziś trochę zmarzłam na kibicowaniu maratończykom, więc też z łóżku z herbatką, żeby nie powtarzać choroby z przed dwóch tygodni.

A tak generalnie @ na razie brak, test negatywny, więc pewnie znowu coś się rozregulowało:(

Lamorela -zdrówka życzkę

Natkusia - ja dziś tez usnęłam, chyba przez to że od 5 nie śpię, poza tym od rana płakac mi się chcę, hehe wypisz wymaluj objawy ciążowe tylko u mnie pewnie nawet jeszcze owu nie miałam:-D:-D
Na jak długo ci przedłuzą???

Ludzik - ile już się opóźnia? miałaś może jakiś bardziej stersujący czas teraz?

Mississ - umowa to ważna rzecz, wiesz na jak długo przedłużają u Ciebie po okresie próbnym?

Dziewczynki 3mam kciuki za wszystkie!! mi ovu znowu przesunął owulację a co tam:) już się tym nie przejmuję:)

Lamorela i jak zajęcia, fajne?

Malusiolka Kochanie u mnie ok, czytam cały czas forum, ale nie odpisuje za często, bo luzuję:) a jak susel?

Misis ja pierwszą umowę miałam na 3 msce a teraz na rok.. ale po macierzyńskim już tam nie wrócę :no: daasz sobię radę :tak: &&&&&

Lamorela zdrówka!

Ludzik a kiedy miałaś owulkę? Może za wcześnie na test?

Ale piękna pogoda.. zaraz wybieram się z chłopakami na spacer i do kościólka :-) a potem na gofry bo mam mega smaka :-)

Iwo na rok :-) ja dzisiaj wygrzebałam się z wyra o 8 i o 11 spowrotem wróciłam :-D

Andzia, Emaila - przytulaski dla Was, chyba najwieksze rozczarowanie jest gdy człowiek dwoi sie i troi a @ i tak przychodzi:zawstydzona/y:

11 dni po owulacji był robiony test ..chyba... bo w sumie trudno określić, bo byłam chora i temperatury nie dało się mierzyć:) na razie nie będę robić testu.

A czy ja miałam ostatnio stresujący czas...?:) ostatnio ciągle jest coś nie tak. Dużo by gadać. Mój M miał stłuczkę autem, ubezpieczyciel z AC coś wymyśla, zmarł kuzyn mojego M.... no tydzień chorowałam... to chyba dużo już na jeden cykl, ale w końcu musi wydarzyć się coś pozytywnego:)

reklama
Do góry