reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Mam 25 lat, mój mąż 27. Jesteśmy z Łodzi ale teraz mieszkamy w Warszawie niestety. Obecnie jestem na wychowawczym i w międzyczasie studiuję. No i mam na imię Justyna:-)

reklama
cześć dziewczyny

no nadrobiłam ,ale jak to bywa z moją sklerozą już połowy nie pamiętam

malusiolka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&
gochson - trzymam kciuki za chrześniaka &&&&&&&&&&&&&
ewka- trzymam kciuki za ciemnienie kreseczki &&&&&&&&&&&&
zeberka- witaj :)
phoebe- trzymam mocno kciuki żeby to nie była nadchodząca @ ,lepiej jednak zrobić test lub betkę bo możesz być w ciąży ,ale plamisz z niedoboru progesteronu np i wtedy trzeba iść do gina.

co do trolli to ja tu jestem od 2009 roku i spotkałam się już z takimi przypadkami niestety , raz nawet się trafił jakiś koleś co proponował zakup środków aborcyjnych ,ale zaraz został przegoniony , niektórzy po prostu nie mają umiaru w ściemnianiu , albo jakąś chorobę psychiczną może , no nie wiem sama ja zachorowałam jak byłam na forum na schizofrenię i po prostu przestałam się udzielać nie interesował mnie laptop w ogóle , a schizofrenia ma to do siebie ,że się różne rzeczy wygaduje i ma się jakieś urojenia mimo to jakoś nie wypisywałam głupotek i mam nadzieję ,że mnie już nie dosięgnie nawrót choroby.

no a mój mąż wczoraj zapałał ochotą do przytulanek i dziś rano też , w nocy miałam dużo śluzu takiego przezroczystego i musiałam wstać po wkładkę chyba TE dni już się zaczynają ;)

Natkusia masz raję, czekaj cierpliwie i się nie nakręcaj :) łatwo mówic hihihi Trzymam kciuki &&&&&

Gochson- straszna historia, mam nadzieję, że będzie miała pozytywny finał. Trzymam kciuki za maluszka &&

Ewka trzymam &&& za kreseczkę, niech będzie ciemna

Phoebe - Trzymam kciuki &&&. Ja również plamiłam w dniu kiedy miałam dostać @, wcześniej robiłam test, więc się wystraszyłam, że coś się dzieje z fasolinka. Dzwoniłam do mojego gina i powiedział, że to zapewne tzw. "pseudo miesiączka" ale jeśli by trwało dłużej niż 3 dni i się rozkręcało to miałam go odwiedzić bo może to świadczyć o niedomodze lutealnej. U mnie na szczęście trwało 1 dzień. Więc, może zrób test i jak będą II to do gina.

Kobietka - oby staranka były owocne :) molestuj męża ile wleźie :)

Dziękuje dziewczyny. Chyba nie dociera do mnie jeszcze, że jestem zafasolkowana bo co chwila chodzę i patrze na ten test, a tam II kreski :) test mogę wrzucić, ale i tak nic nie zobaczycie bo nie widać słaby aparat mam w telefonie :( w niedzielę Wam wrzucę świeży i mam nadzieję, że ciemniejszy od dzisiejszego :)

Benfika
czy normalny cykl to bym nie powiedziala niestety :no: Pewnie kolejnyokres znow za pol roku chyba ze mi ten nowy gin pomoze. Jestem pelna nadzieii;-) dzieki za kciuki, staralam sie do tmobile na konsultanta :) chyba poszlo ok :) sie okaze

Natkusia
oby sie spelnilo, tak bardzo bym chciala juz miec normalne okresy i zajsc w ciaze ... Ehh no ale coz dluzej z wami posiedze najwyzej :-)

Zeberka
witamy witamy :)

Mikaaa
a jutro ktory bedziesz miala dpo? Ja tez bym pewnie nie wytrzymala, ale ja to niecierpliwiec jestem :p &&&&&&& ;-)

Gochson
matko przeszczep serduszka u takiego maluszka . Trzymam kciuki zeby sie szybko udalo! Kurcze jakie to musi byc straszne, ze ktos umiera i oddaje nam czesc siebie... Nie umialabym sie postawic w sytuacji mamy Twojego chrzesniaka i mamy drugiego dziecka ktore oddaje. To smutne strasznie :( duzo sily i wiary, napewno sie uda, dzieci nie moga odchodzic!!!! Tulam i caluje

Ewcia
gratulejszyn!!!!! :-)

Kurde musze uciekac na badania, dzieki za kciuki wszystkim i milego dńia zycze !!!

missiiss Dziś mam 8dpo więc jutro będzie 9dpo, wiem że ujrzę I ale i tak muszę zrobić bo mnie cholera bierze :p No i trzymam kciuki żeby nowy gin Ci pomógł :*
ewka Leć na betkę a nie rób testów :*
watpliwosci jeszcze jest duuuza nadzieja, przeciez wielu dziewczynom testy wychodza dopiero po terminie @, i to czasem pare ladnych dni po terminie @, wiec jeszcze sie nie smuc :) Wszystko jest jeszcze mozliwe ;)

Czy wiecie może w których konkretnie aptekach mogą być testy z tą czułością 10???

watpliwosci mi przy córce test pozytywny ( i to ta druga kreska była ledwo widoczna) wyszedł 10 dni po terminie, tak więc nadzieja jeszcze jest.

reklama
hmmm nie mam pojecia .. a moze w jakims markecie wiekszym na sali ? powinien byc wiekszy wybor niz w aptece i bedziesz mogla sobie poczytac ktory jaka ma czulosc ? :)

Do góry