reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Phoebe moze maz ma racje:) podejrzane;p to kiedy testujesz? jak juz jestes po terminie 2 dni...:)

Tak przytulac sie napewno bedziemy:) ale wczoraj @ sie skonczyl wiec na owolke niema co liczyc;p

reklama
Phoebe &&&&&&, Testujesz ?

Malusiolka już powinno być po, daj znać koniecznie.

Conti faktycznie wiadomość spadła na nich jak grom z nieba. Przez 2 lata żyli jak szcześliwa rodzina, a potem się okazało, że mały ma poważną wadę serca, której się nie da wyleczyc i tylko przeszczep ich czeka. Moja kuzynka (mama chłopca) załamana - zresztą kto by nie był. Do tego będzie się rozwodzić - nie poradzili sobie z tą sytuacją. Szkoda, bo chore dziecko powinno mieć szczęśliwą rodzinę. Ehh nie chce mi się już o tym gadać :(
Conti Izrael wow.

fox ja też lubie wiedzieć. Mąż tez robił badania jak sie staraliśmy po raz pierwszy i zniósł to dzielnie

Mnie wczoraj przyszły testy owulacyjne, oczywiście od razu zrobiłam i był mały cień. Do tego odczuwam bóle w podbrzuszu.
Oszywiście przytulaski też były, a jak :)

Cześć :biggrin2: dziewczyny... miałam dziś testować... i...

Wczoraj do 22 byłam w pracy i dostałam informację, że mam dziś o 10 rozmowę kwalifikacyjną więc rano wstałam i myśle sobie tak: test zrobie jutro bo jak mi wyjdą II kreski to się będę dodatkowo stresować, ale zaraz przeszła przez głowę następna myśl, że i tak będzie I więc nie mam się czym stresować i po prostu zrobi (tak mnie jakoś kusiło) no i co? Nasikałam przyszłam do pokoju z testem w dłoni i patrze na niego a tam I kreska po 1 min więc położyłam go na biurko i co kilka sekund spoglądam na niego bo przecież wynik trzeba odczytać po 5 min więc zerkam i aż mnie zatkało :szok: oczy 2 razy przecierałam bo widzę, że coś się tam pojawia, aż do okna podeszłam i widzę ją widzę ją tą II upragnioną kreskę :biggrin2: jest tam i nie znika. Nawet sobie nie wyobrażacie ile w tym momencie przyszło mi myśli do głowy. Dziewczyny ja jestem w ciąży. Jesteście pierwsze którym powiedziałam. Mężowi powiem chyba w niedziele jak @ nie przyjdzie bo jeszcze 2 dni do terminu @.

Ostatnia edycja:
Julia, Gochson nie wiem kiedy testowac, bo jesli dopiero teraz jest implatacja, to gdzies z 6 dni po skonczeniu plamien. Tak mysle, ale sie za bardzo nie znam. W dwoch poprzednich ciazach tak nie mialam, wiec czuje sie troche bezradna. Chyba ze to @ sie tak dlugo rozkreca i rozkrecic nie moze. Musialam wrzucic troche na luz bo i w poniedzialek i wtorek mialam dola, teraz juz mi przeszlo. Co ma byc to bedzie.
Dzisiaj z mezem bylam w lidlu i na polce lezaly smoczki z wbudowanym termometem. Pokazalam mezowi a on, kup. Jak nie teraz to pozniej sie przyda. Schowalam juz i bedzie czekac:)
Ewka, GRATULUJE! Jesli juz przyjmujesz gratulacje?;)

Ostatnia edycja:
witajcie,

Phoebe już 2 dni po terminie i jeszcze nie zatestowałas ?? Ja bym leciała na Twoim miejscu juz do apteki :) trzymam kciuki

Mamusiolka &&&&&&&

Ewka, testowałas????? Jak tam ??? EDT doczytałam.... GRATULUJĘ :))) STRASZNIE SIE CIESZE :)))

A ja sie nie mogę doczekać jak @ się spakuje i pojdzie a to dopiero początek. Dziś zakupiła oeparol i będę łykać.

A dziś na obiad kasza jaglana z kotletami sojowymi, hmm zdrowy obiad :) a później idę do szwagierki jest w 8 miesiącu ciaży :) może się od niej zaraże, ona zaraziła sie ode mnie jak bylam w ciąży z Nadką :)

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Gochson i mychunia – u mnie na informatyce było sporo dziewczyn, z jedną się przyjaźnię do dziś. Dojeżdżała z Warszawy, a ja przechodziłam obok niej i wylałam na nią gorącą czekoladę. A ona była w jasnych ciuchach. Potem się dowiedziałam, że nie miała nic na zmianę. I tak się trzymamy już ładnych parę lat :-)

zeberka89 – serdecznie witamy :-) Fajny awatar :-)

ewo GARTULUJE i sokojnej ciazy zycze:):):)

Phoebe mi ja zaczely sie takie plamienia to po 3 lub 4 dniach test zrobilam i wyszedl pozytyw:) wiec trzymam mega kciukasy:) a to ktory dzien plamien?

Gochson zycze by znalazlo sie serduszko dla maluszka! to nawet niewyobrazalne co czuja rodzice!!!!!

Wiikki, nie musze leciec do apteki. Test czeka, ale boje sie go ruszyc poki co. Caly czas mi sie wydaje ze zaraz sie ze mnie cos wyleje, mokro sie czuje jak przy @.

W sobotę lub niedziele powtórzę test to wrzucę zdjęcie bo dziś jest bledzioch, a termin @ w niedzielę więc jestem jeszcze w strachu, że @ przyjdzie. Więc gratki może w niedziele jak test będzie ciemniejszy ok? Nie puszczajcie jeszcze &&& dopiero w niedzielę możecie puścić ;-)

reklama
Do góry